Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με 3.15 στο Καραϊσκάκης και 4.45 στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Με 3.15 στο Καραϊσκάκης και 4.45 στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/10/2022 04:01
Ανάλυση και προγνωστικά για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος, το Βόλος-Άρης αλλά και το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας!

Επιστροφή στη δράση για την Super League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Ατρόμητο νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (16:00) στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης'. Οι Πειραιώτες βιώνουν ένα από τα πιο παράξενα τρίμηνα της ιστορίας τους, με αντίκτυπο στο χορτάρι και τον βαθμολογικό πίνακα. Με 2Ν-2Ι-1Η και γκολ 7-4 βρίσκονται στην 6η θέση και το -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Η ανάγκη για αντίδραση είναι επιτακτική και το ενδιαφέρον στο πρώτο ματς της δεύτερης θητείας του Μίτσελ στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

Σοκ με τον τραυματισμό του Βατσλίκ στους 'ερυθρόλευκους', τραυματίστηκε και ο Μπα, έτσι οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού στα μετόπισθεν είναι περιορισμένες. Ίδιο ρεκόρ με τον Ολυμπιακό με τον Ολυμπιακό και τέρματα 9-5 έχει ο Ατρόμητος. Σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν η εικόνα της ομάδας του Περιστερίου, ο Κόουλμαν διαχειρίζεται καλά το ρόστερ του και η μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού αποδίδει καρπούς στο χορτάρι. Στόχος του Ατρομήτου για φέτος μια θέση στα playoffs.

Ουδείς μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα πώς θα κυλήσει η σεζόν στον Ολυμπιακό, το σίγουρο είναι πως οι Πειραιώτες έχουν ανάγκη από ένα αγωνιστικό ξέσπασμα που θα τους δώσει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Ο Ατρόμητος φτάνει στο Φάληρο δίχως πίεση και είναι επικίνδυνος στην κόντρα, ικανός να σκοράρει αλλά και ευάλωτος ανασταλτικά. Το συνδυαστικό στοίχημα over 2,5 γκολ & Ολυμπιακός over 5,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 19:30 στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλoς υποδέχεται τον Άρη. Απόλυτα θετική η παρουσία της ομάδας του Κώστα Μπράτσου στις πέντε πρώτες στροφές της λίγκας. Με δύο μεγάλα εκτός έδρας αποτελέσματα, τη νίκη επί της ΑΕΚ και την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό. Ανεπηρέαστη για την ώρα και από την απώλεια του Φαν Βερτ, με τον Οζέγκοβιτς που αντικατέστησε τον Ολλανδό να σκοράρει τόσο στο Φάληρο όσο και στο 2-0 επί του Ιωνικού. Στην 7η θέση ο Βόλος, ισόβαθμος στους 8 με τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, θα δώσει τη μάχη του για τα payoffs.

Μεγάλη βραδιά για τον Άρη στο ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου, με νίκη-ανατροπή στο 2-1 επί του Ολυμπιακού στο 'Κλ. Βικελίδης'. Με ρελάνς και αύξηση αποδοχών ο Καρυπίδης κράτησε τον Μαντσίνι στα κίτρινα και η σεζόν προμηνύεται συναρπαστική για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το ρόστερ για τα ελληνικά δεδομένα και το πορτοφόλι του Άρη αγγίζει τα όρια του εντυπωσιακού και η 3η θέση στη βαθμολογία φαντάζει απόλυτα φυσιολογική. Με 10 βαθμούς είναι στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, διαφορά όχι απαγορευτική για να στοχεύει και ψηλότερα.

Σπουδαίο ματς στη Μαγνησία. Ο Βόλος έχει αποδείξει πως δεν πτοείται από το όνομα και τη δυναμική του αντιπάλου, δεν φοβάται να ρισκάρει, ψάχνει το γκολ και για την ώρα δικαιώνεται. Ο Άρης παίζει με αέρα, έχει αυτοπεποίθηση και βάθος στο ρόστερ με παίκτες ικανούς να αλλάζουν ρόλους, τον ρυθμό και εντέλει το ίδιο το παιχνίδι. Το συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρει ο Γκρέι & συνολικά οφσάιντ over 3,5 σε απόδοση 6.40 στο Bet Builder της Stoiximan.Το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκλήρωνεται με το ντέρμπι της Τούμπας (21:30), ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Τις δύο ομάδες που παραμένουν αήττητες στη διοργάνωση. Με ρεκόρ 3Ν-2Ι-0Η και γκολ 5-2, ο 'Δικέφαλος' βρίσκεται στην 2η θέση με 11 βαθμούς. Δίνει έμφαση στο αποτέλεσμα για την ώρα και ποντάρει στην ατομική ποιότητα των παικτών του. Οι πιο έμπειροι τραβάνε το κάρο, η συνολική απόδοση δεν είναι ακόμη στα επιθυμητά επίπεδα και ο Λουτσέσκου αναζητά τρόπους για να βελτιώσει την εικόνα. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του όσο έρχονται τα αποτελέσματα, αλλά κόντρα στους 'πράσινους' ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται.

Ο Παναθηναϊκός με το απόλυτο 5/5 οδηγεί την κούρσα. Η μπάλα παραμένει χαμηλά, κανείς δεν φωνάζει για τίτλο ωστόσο η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει τη σοβαρότητα αλλά και τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσει σε όλη τη διαδρομή. Σύνολο που λειτουργεί με συνέπεια στο χορτάρι, με εξαιρετικές επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση. Δύο κατηγορίες που φιγουράρει επίσης πρώτος, με εννέα γκολ ενεργητικό και μόλις ένα παθητικό. Το πρόγραμμα με τα τέσσερα εντός έδρας ματς ευνόησε τους 'πράσινους' για να φτάσουν στο 3Χ5=15, αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός πως μοιάζουν με καλοκουρδισμένη μηχανή.

Μεγάλο το βράδυ στην Τούμπα, το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όχι απαραίτητα για βαθμολογικούς λόγους αλλά για ψυχολογικούς ενόψει των αγώνων που ακολουθούν. Ο Παναθηναϊκός πείθει περισσότερο, ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να χάσει επαφή με την κορυφή και ο χαμένος τελικός Κυπέλλου του Μαΐου είναι ένα έξτρα κίνητρο για απαντήσεις. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ & Goal/Goal σε απόδοση 4.45 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.