Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φόβοι για δεκάδες νεκρούς μετά από σοβαρά επεισόδια σε ματς της Ινδονησίας (video)

Φόβοι για δεκάδες νεκρούς μετά από σοβαρά επεισόδια σε ματς της Ινδονησίας (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2022 00:04
Σκηνές πολέμου μετά το τέλος ποδοσφαιρικής αναμέτρησης στην Ινδονησία με πληροφορίες να κάνουν λόγο για δεκάδες νεκρούς έπειτα από μαζική είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούσεων με αστυνομικές δυνάμεις.

Ούτε ένα 24ωρο μετά το φονικό σεισμό 5.8 ρίχτερ στη Σουμάτρα, η κοινωνία της Ινδονησίας συνεχίζει να βιώνει τραγικές στιγμές. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά το τέλος του αγώνα Αρεμά – Περσέμπαγια (2-3) για την πρώτη κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας.

Μετά το φινάλε, αρκετοί οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κάποιοι για να ζητήσουν φανέλες από τους παίκτες αλλά πολλοί περισσότεροι με άγριες διαθέσεις όντας εξαγριωμένοι μετά την ήττα της ομάδας. Η κατάσταση μετατράπηκε σε χάος και οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση δακρυγόνων για να απωθήσουν τον κόσμο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει πανικό με αποτέλεσμα να ποδοπατηθούν πολλά άτομα, ενώ υπήρξαν και σφοδρές συγκρούσεις οπαδών-αστυνομικών δυνάμεων, αφού δεν υπήρχε οργανωμένη αντιμετώπιση από την πλευρά της αστυνομίας.

Τα επεισόδια επεκτάθηκαν και σε χώρους εκτός γηπέδου, όπου δεκάδες οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που κάνουν λόγο για πάνω από 100 νεκρούς, ενώ η Λίγκα ενημέρωσε πως αναστέλλει το πρωτάθλημα για τουλάχιστον μία εβδομάδα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.