Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Priceboosts κάθε μέρα!

bwin – Priceboosts κάθε μέρα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/9/2022 00:02
Μάχες εντός κι εκτός συνόρων περιλαμβάνει το πρόγραμμα στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ στο μπάσκετ, εκεί όπου το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό… αχνοφαίνεται!

bwin – Build A Bet*: Η διασκέδαση στο... κόκκινο, με πολλαπλές επιλογές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα!

Τα καλύτερα που… έρχονται

Αύριο το βράδυ ξεκινά η 8 η αγωνιστική της Bundesliga. Στο Μόναχο η Μπάγερν που ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της σεζόν με… γκρίνια υποδέχεται τη Λεβερκούζεν. Οι Βαυαροί προέρχονται από τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στο πρωτάθλημα Γερμανίας και προφανώς οι πρώτες «φωνές» ακούγονται για την απόδοση της ομάδας του Τζούλιαν Νάγκελσμαν. Το Σαββατοκύριακο, η δράση επανέρχεται στο 100% στα γήπεδα της Premier League. Σάββατο μεσημέρι θα διεξαχθεί στο «Emirates», το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου. Η «φορμαρισμένη» και πρωτοπόρος Άρσεναλ, υποδέχεται την «καυτή» Τότεναμ, που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω της! Το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Μιλάνο, η Ίντερ παίζει κόντρα στη Ρόμα. Δύο από τις ομάδες που έχουν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα αναμετρηθούν στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας. «Φωτιά» παίρνει την Κυριακή το Μάντσεστερ, καθώς η Σίτι υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ, στο ντέρμπι της πόλης. Μεγάλο ματς για μία ακόμα αγωνιστική στη Super League, καθώς στις 21:30 ο ΠΑΟΚ παίζει στη Τούμπα με τον Παναθηναϊκό, που μετρά το απόλυτο νικών.bwin – Κορυφαίο live στοίχημα στο Σούπερ Καπ!

Πατούν παρκέ

Στη Ρόδο θα φιλοξενηθεί φέτος το Σούπερ Καπ στο μπάσκετ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν Σάββατο και Κυριακή. Την αρχή θα κάνουν το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός με τον Κολοσσό Ρόδου. Οι «πράσινοι» θα βρουν μπροστά τους τους… οικοδεσπότες, στον 1 ο ημιτελικό, ενώ στις 21:00 ο νταμπλούχος Ολυμπιακός, θα παίξει με τον Προμηθέα Πάτρας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις