Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η ΑΕΚ προσκάλεσε Μαρινάκη, Αλαφούζο και Σαββίδη στα εγκαίνια της OPAP Arena

Η ΑΕΚ προσκάλεσε Μαρινάκη, Αλαφούζο και Σαββίδη στα εγκαίνια της OPAP Arena

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/9/2022 13:52
Τις τελευταίες λεπτομέρειες των εγκαινίων του νέου της γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια ρυθμίζει η ΑΕΚ, που έστειλε πρόσκληση σε όλους τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Super League, ενώ ήδη ανακοίνωσε sold out!

Η μεγάλη γιορτή της Παρασκευής (30/9) όπου η ΑΕΚ επιστρέφει στην φυσική της έδρα μετά από 19 χρόνια είναι σε πρώτο πλάνο στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Στην γιορτή μάλιστα έχουν προσκληθεί όλοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Super League, ανάμεσα στους οποίους και αυτοί της Big-4.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, πάντως ενημέρωσε ήδη πως δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί λόγω προσωπικού προβλήματος, ενώ αντίστοιχα δεν θα δώσει το «παρών» και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ενώ αναμένεται η απόκριση των υπολοίπων, ανάμεσα στους οποίους και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο μεταξύ στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε επισήμως ότι σταματάει η ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων για τα εγκαίνια. Το sold out είναι γεγονός και η μοναδική περίπτωση να ανοίξει ξανά η πλατφόρμα, είναι εάν επιστραφούν κάποια εισιτήρια που αφορούσαν ομαδικές κρατήσεις της ΑΕΚ για εμπορικές ή άλλες συμβατικές υποχρεώσεις της.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.