Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πινέδα: «Στην ΑΕΚ απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, κάθε παίκτης θέλει να πάει στο Μουντιάλ»

Πινέδα: «Στην ΑΕΚ απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, κάθε παίκτης θέλει να πάει στο Μουντιάλ»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/9/2022 20:08
Ο Ορμπελίν Πινέδα παραχώρησε συνέντευξη σε μεξικάνικη μέσο ενημέρωσης και υποστήριξε ότι είναι απόλυτα χαρούμενος στην Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει αποκτηθεί από την Ένωση με τη μορφή δανεισμού από την ισπανική Θέλτα κι έχει τραβήξει επάνω του τα βλέμματα με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του.

Ωστόσο και ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος από την έως τώρα παρουσία του στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα είπε στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «Milenio»:

Για το Μουντιάλ του Κατάρ κι αν θα βρίσκεται μεταξύ των παικτών που θα εκπροσωπήσουν το Μεξικό:

«Το άγχος πάντα θα υπάρχει, κάθε παίκτης θέλει να βρίσκεται στην τελική λίστα. Όλοι προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να συνεισφέρουν αυτό που μπορούν. Πάντα οραματίζομαι τον εαυτό μου να είναι στο 100% και να βοηθάω σε όποια θέση χρειάζεται.

Αυτό με βοηθάει να βρίσκομαι στο ανώτατο επίπεδο και περισσότερο απ' όλα να το εκμεταλλεύομαι και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό εντός και εκτός γηπέδου. Νομίζω πως στο Μεξικό, όπως και στην Ευρώπη, το πρωτάθλημα είναι δυνατό και υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες.

Όλοι είμαστε διαθέσιμοι να συμμετέχουμε και να είμαστε στη λίστα. Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα μπορεί να συμβούν σε αυτούς τους μήνες και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και να περιμένεις την απόφαση του προπονητή».


Για την ΑΕΚ:

«Ήταν πολύπλοκη η κατάσταση, στην Κρουζ Αζούλ είχα χρόνο συμμετοχής και έπειτα βρέθηκα στην Θέλτα που δεν έπαιζα, έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο. Τώρα, εδώ που βρίσκομαι, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλάω για συμπαίκτες, ομάδες ή διοικούντες, πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Τώρα πρέπει απλά να παίζω, νιώθω πολύ καλά σε φυσική κατάσταση, είμαι πολύ συγκεντρωμένος και αν δεν είμαι στη λίστα στο τέλος θα υποστηρίζω την Εθνική Μεξικού όσο περισσότερο μπορώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.