Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Επιστροφή* στοιχήματος στο Nations League!

bwin – Επιστροφή* στοιχήματος στο Nations League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/9/2022 13:29
Στην «Puskás Aréna» της Βουδαπέστης στρέφεται απόψε το ενδιαφέρον, καθώς Ουγγαρία και Ιταλία θα κοντραριστούν με… φόντο την πρόκρισής τους στα τελικά του Nations League. H Aγγλία υποδέχεται την Γερμανία στο άλλο ματς του ομίλου, χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

bwin – Priceboosts κάθε μέρα!

Τελικός… πρωτιάς!

Άκρως εντυπωσιακή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πορεία της Ουγγαρίας στο Nations League, που απόψε υποδέχεται την Ιταλία στην Βουδαπέστη. Μία αναμέτρηση, όπου θα κριθεί η πρωτιά και η πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα του Μάρκο Ρόσι φιγουράρει στην 1η θέση του ομίλου, έχοντας αφήσει πίσω της «μεγαθήρια», όπως η Ιταλία, η Γερμανία και η Αγγλία, και το μόνο που θέλει στο φινάλε είναι να πανηγυρίσει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στον κοινό της. Πριν τρία βράδια, έκανε ξανά το... θαύμα της, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Γερμανίας, με ένα πανέμορφο γκολ του αρχηγού της Άνταμ Σάλαϊ. Ο 34χρονος επιθετικός κατέγραψε την 85η συμμετοχή με το εθνόσημο φτάνοντας στην 8η θέση της σχετικής λίστας τον Φέρεντς Πούσκας. Από την άλλη, η Ιταλία νίκησε την Αγγλία με 1-0 και διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες της για πρόκριση. Για να τα καταφέρει πρέπει απλώς να πάρει το «διπλό» απόψε στην «Puskás Aréna». Το γκολ για την «Squadra Azzura», που είχε να πανηγυρίσει νίκη στο Μιλάνο μία δεκαετία, σημείωσε ο Ρασπαντόρι στο 68 ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί πως, η Ιταλία είναι η μοναδική ομάδα που έχει επικρατήσει μέχρι τώρα της Ουγγαρίας στον όμιλο.bwin – Build A Bet* στο Nations League!

Χωρίς ενδιαφέρον

Σε πολύ κακή κατάσταση δείχνουν να βρίσκονται τον τελευταίο καιρό η Αγγλία και Γερμανία. Αμφότερες, θα αναμετρηθούν απόψε στο «Wembley», στο φινάλε του 3 ου ομίλου της League A, χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, παρά μόνο για το γόητρο. Η Αγγλία βρίσκεται στην τελευταία θέση με δύο βαθμούς, έχοντας ήδη υποβιβαστεί στην League B, ενώ η Γερμανία με έξι βαθμούς έχει διαφορά +4 από τους Ούγγρους.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις