Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέο σοκ στην Μπουντεσλίγκα - Με καρκίνο στους όρχεις άσος της Χέρτα Βερολίνου

Νέο σοκ στην Μπουντεσλίγκα - Με καρκίνο στους όρχεις άσος της Χέρτα Βερολίνου

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/9/2022 15:54
Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στην ίδια σεζόν της Μπουντεσλίγκα που διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις έγινε ο Μποέτιους της Χέρτα Βερολίνου, μετά τον Σεμπάστιαν Αλέ της Ντόρτμουντ.

Η διάγνωση για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό έγινε στη διάρκεια τσεκ απ ρουτίνας και πλέον ο 28χρονος θα υποβληθεί αύριο (23/9) σε επέμβαση. «Στη διάρκεια ουρολογικού ελέγχου την Τετάρτη διαγνώστηκε ένας όγκος στον όρχι» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο σύλλογος της γερμανικής πρωτεύουσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μποέτιους είναι ο δεύτερος παίκτης της Χέρτα μέσα στους τελευταίους μήνες που χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από τον όρχι, καθώς προηγήθηκε στα μέσα Ιουλίου ο Μάρκο Ρίχτερ.

Επίσης, με όγκο σε όρχι διαγνώστηκε μέσα στο καλοκαίρι και ο Σεμπάστιαν Αλέ της Ντόρτμουντ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση και στη συνέχεια σε χημειοθεραπεία, καθώς οι ιστολογικές εξετάσεις που έγιναν έδειξαν ότι ήταν κακοήθης.

«Όσο σκληρή κι αν είναι αυτή η είδηση μόλις την ακούς για πρώτη φορά, είμαστε γεμάτοι ελπίδα ότι ο Ζαν-Πολ θα μπορέσει να αναρρώσει και να επιστρέψει σε μας το συντομότερο δυνατό» δήλωσε σχετικά ο αθλητικός διευθυντής της Χέρτα, Φρέντι Μπόμπιτς, και συμπλήρωσε: «Θα λάβει την πλήρη στήριξή μας, έως ότου επιστρέψει. Η οικογένεια της Χέρτα βρίσκεται στο πλευρό του και του εύχεται τα καλύτερα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.