Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ναυάγησε» του Φρόιντ στην Τσέλσι, προτίμησε την Σάλτσμπουργκ

«Ναυάγησε» του Φρόιντ στην Τσέλσι, προτίμησε την Σάλτσμπουργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2022 00:04
Ο Κριστόφ Φρόιντ επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει αθλητικός διευθυντής της Σάλτσμπουργκ παρά το ενδιαφέρον της Τσέλσι.

Σε «ναυάγιο» οδήγησε η προσπάθεια της Τσέλσι να προχωρήσει στην πρόσληψη του Κριστόφ Φρόιντ για το πόστο του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Ιταλός ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Λονδρέζοι είχαν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον αθλητικό διευθυντή της Σάλτσμπουργκ αλλά εν τέλει το deal δεν προχώρησε καθώς η Red Bull Group «άναψε» «κόκκινο φως», επιθυμώντας την παραμονή του στην αυστριακή ομάδα.

Πάντως ο 45χρονος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ήταν και δική του επιθυμία η παραμονή στην Σάλτσμπουργκ: «Όταν ένας σύλλογος όπως η Τσέλσι ενδιαφέρεται για σένα, είναι μεγάλη τιμή όχι μόνο για σένα, αλλά και για τη δουλειά του συλλόγου γενικότερα. Αλλά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η Σάλτσμπουργκ είναι το καλύτερο μέρος για μένα. Βρισκόμαστε στη μέση μιας πολύ έντονης φάσης και έχουμε σημαντικές εργασίες να κάνουμε στην Μπουντεσλίγκα, το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ, σε αυτό είναι όλη η εστίασή μου και η συγκέντρωση μου».

Η Τσέλσι επιθυμεί να διορίσει έναν αθλητικό διευθυντή αφού ο πρόεδρος και συνιδιοκτήτης Τοντ Μπόελι εκπλήρωσε τον ρόλο με προσωρινή ιδιότητα το καλοκαίρι. Ο αγγλικός σύλλογος έχει μιλήσει με αρκετούς υποψηφίους για τον ρόλο και θέλει να εξασφαλίσει ότι κάποιος θα διοριστεί πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο τον Νοέμβριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.