Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας μετά τον Παναθηναϊκό ο Μαουρίτσιο

Στη δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας μετά τον Παναθηναϊκό ο Μαουρίτσιο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/9/2022 21:03
Παίκτης της Ρόντινα είναι κι επίσημα από την Τρίτη (20/9) ο Μαουρίτσιο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Ρωσίας.

Περίπου ένα μήνα πριν συμπληρώσει το 34ο έτος της ηλικίας του, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ επιστρέφει στη Ρωσία για λογαριασμό μίας ομάδας που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Όπως είχε γίνει γνωστό από τα μέσα της περασμένης σεζόν, ο έμπειρος Βραζιλιάνος χαφ δεν θα συνέχιζε στους κυπελλούχους Ελλάδας.

Ωστόσο η επόμενη ομάδα του προκάλεσε έκπληξη καθώς δεν αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαουρίτσιο μετά από μία διετία στη Φλουμινένσε, ήρθε στην Ευρώπη το 2009 για λογαριασμό της επίσης ρωσικής Τέρεκ Γκρόζνι στην οποία έμεινε για μία επταετία (2009-2016), πριν τον αποκτήσει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Αυτός ήταν και ο τελευταίος του σταθμός πριν βρεθεί στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αρχικά από το 2017 έως το 2020 και στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό, κατακτώντας τίτλους και με τις δύο ομάδες.

Πλέον με την καριέρα του να οδεύει προς το φινάλε της, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της άσημης Ρόντινα και ο προσεχής χρόνος θα τον βρει στη Ρωσία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.