Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χαμός στην Γαλλία με Εμπαπέ: Αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με την Εθνική

Χαμός στην Γαλλία με Εμπαπέ: Αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με την Εθνική

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/9/2022 20:15
Ο Κίλιαν Εμπαπέ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε φωτογράφιση της Εθνικής Γαλλίας εξαιτίας της διαμάχης που έχει με την γαλλική ομοσπονδία σχετικά με τα δικαιώματα προβολής του.

Όπως έγινε γνωστό ο Γάλλος σούπερ σταρ αποφάσισε να μην λάβει μέρος στην φωτογράφηση της Εθνικής Γαλλίας που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (20/9) μετά την άρνηση της Ομοσπονδίας να τροποποιήσει τη συμφωνία για τα δικαιώματα εικόνας των παικτών.

Η διαμάχη Εμπαπέ και Ομοσπονδίας κρατεί από τον Μάρτιο, με τον 23χρονο να έχει απουσιάσει ήδη από δύο διαφημιστικές καμπάνιες των «τρικολόρ». Η θέση του σταρ της Παρί και των συμβούλων του είναι ότι η ατομική εικόνα ορισμένων παικτών χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο, και πως επιθυμεί να έχει λόγο για τις μάρκες με τις οποίες συνδέονται οι διεθνείς.

Αυτή η απόφαση «προφανώς δεν θέτει υπό αμφισβήτηση την πλήρη δέσμευσή του και την αποφασιστικότητά του να συνεισφέρει στη συλλογική επιτυχία της εθνικής ομάδας για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα που έρχονται», καταλήγει το δελτίο Τύπου που έστειλε ο ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρόμπιν Μπέρνερ, η απογοήτευση του Εμπαπέ έχει να κάνει ότι δεν επιθυμεί να εκπροσωπεί στοιχηματικές εταιρείες και επωνυμίες fast food, κάτι που νιώθει άβολα να κάνει. Ο δημοσιογράφος τονίζει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν επωφελείται χρηματικά καθώς όλα τα χρήματα που έχει κερδίσει από τις γαλλικές χορηγίες έχουν μέχρι στιγμής γίνει δωρεές σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.