Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Στο «κάδρο» και ο Σόουζα σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Ολυμπιακός: Στο «κάδρο» και ο Σόουζα σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/9/2022 17:46
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για να αντικαταστήσει τον Κάρλος Κορμπεράν και σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν είναι κι αυτή του Πάουλο Σόουζα.

Από χθες (18/9) το βράδυ οι πρωταθλητές Ελλάδας ψάχνουν τον τρίτο τους κόουτς για την τρέχουσα σεζόν, μετά την απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια του Κάρλος Κορμπεράν.

Τα πρώτα ονόματα που κυκλοφόρησαν ήταν αυτά του Λοράν Μπλαν και του Ράφα Μπενίτεθ, ενώ υπήρξαν αναφορές και για τους Μίτσελ, Τσάβι Αλόνσο και Εστεμπάν Καμπιάσο.

Με βάση τα όσα υποστηρίζουν οι Βραζιλιάνοι όμως, ακόμα μία περίπτωση που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό είναι αυτή του Πάουλο Σόουζα.

Ο 52χρονος Πορτογάλος άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού εργάζεται ως προπονητής από το 2008 κι έχει περάσει από πολλές ομάδες.

Η πιο πρόσφατη δουλειά του ήταν για λίγους μήνες στις αρχές του 2022 στη βραζιλιάνικη Φλαμένγκο, για την οποία είχε αφήσει την Εθνική Πολωνίας.

Ωστόσο στη «Φλα» απέτυχε κι αποχώρησε γρήγορα. Νωρίτερα είχε δουλέψει επίσης στη Γαλλία (Μπορντό), στην Ιταλία (Φιορεντίνα), στην Κίνα (Τιανίν), στην Ελβετία (Βασιλεία), στο Ισραήλ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), στην Ουγγαρία (Φέχερβαρ) και στο Ηνωμένο Βασίλειο (Λέστερ, Σουόνσι, ΚΠΡ).

Μένει να φανεί αν υπάρχει βάση στα δημοσιεύματα των Βραζιλιάνων, την ώρα που στον Ολυμπιακό συνεχίζουν την αναζήτηση για τον επόμενο προπονητή, ελπίζοντας ότι θα βρουν τον κατάλληλο για να «δέσει» το σύνολο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.