Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Μπράιτον ο Ντε Τσέρμπι

Ανέλαβε την Μπράιτον ο Ντε Τσέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2022 22:25
Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι είναι ο αντικαταστάτης του Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο της Μπράιτον, με τον Ιταλό προπονητή να επιστρέφει στους πάγκους μετά την αποχώρηση του από την Σαχτάρ Ντόνετσκ λόγω του πολέμου.

Στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Μπράιτον θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι.

Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκονταν χωρίς ομάδα από τον Ιούλιο όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Σαχτάρ Ντόνετσκ εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Εν τέλει ο 43χρονος συμφώνησε να αναλάβει την αγγλική ομάδα, η οποία βρίσκονταν χωρίς προπονητή εδώ και δύο εβδομάδες μετά την αποχώρηση του Γκρέιαμ Πότερ για την Τσέλσι.

Ο 43χρονος υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών και αναλαμβάνει τους «γλάρους», οι οποίοι βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την κορυφή με παιχνίδι λιγότερο!

Ο Ντε Τσέρμπι πριν το μικρό πέρασμα του στην Σαχτάρ, όπου πρόλαβε να κατακτήσει το Σούπερ Καπ Ουκρανίας, είχε αναλάβει μόνο ιταλικές ομάδες. Ανέβασε τις προπονητικές μετοχές του στην Σασσουόλο (2018-21), όπου αποκόμισε εγκωμιαστικά σχόλια για το ωραίο ποδοσφαιρικό στυλ της ομάδας και τη σεζόν 2020-21 η ομάδα του έχασε στην ισοβαθμία με την Ρόμα την έξοδο στο Κόνφερενς Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.