Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Άρης: Με Χάμες, Σαμασέκου και Μπακαμπού η «ερυθρόλευκη» αποστολή

Ολυμπιακός - Άρης: Με Χάμες, Σαμασέκου και Μπακαμπού η «ερυθρόλευκη» αποστολή

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
17/9/2022 17:22
Ενισχυμένος με τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματά του, τους Χάμες Ροντρίγκες, Σεντρίκ Μπακαμπού και Νταντιέ Σαμασέκου θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό (18/9, 20:00) ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική της Super League.

Παρά το γεγονός ότι και οι τρεις τους έχουν ελάχιστο χρόνο στην ομάδα, ο Κάρλος Κορμπεράν έκρινε πως είναι σε θέση να βοηθήσουν τους «ερυθρόλευκους» και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το πολύ σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους».

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρσάλικο.

O προπονητής των Πειραωτών μιλώντας για το ματς τόνισε, μεταξύ άλλων, πως προτιμά να ψάχνει λύσεις παρά να αναφέρει συνεχώς τα προβλήματα. Χαρακατηριστικά ο Κάλρος Κορμπεράν είπε:

«Πάντα είναι όμορφο να παίζεις σε μεγάλα ντέρμπι. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια για εμάς. Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά και είμαστε συνειδητοποιημένοι απόλυτα. Προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιον στόχο που είναι οι τρεις βαθμοί.

Υπάρχει η λεπτομέρεια του αγγλικού παρελθόντος που με ενώνει με τον Άλαν Πάρντιου. Εκείνος βέβαια συνέχισε την καριέρα του εκτός Αγγλίας και σε διαφορετικό περιβάλλον. Οι εμπειρίες του είναι εμπλουτισμένες και από άλλα ποδοσφαιρικά μέρη. Το περιεχόμενο της συνάντησης μας δεν θα είναι μόνο "αγγλικό".

Δεν αξίζει να μιλάμε για προβλήματα, αλλά για λύσεις. Αυτό κάνουμε. Προέχει να συνέλθουμε από την προσπάθεια της Πέμπτης. Θα εκτιμηθεί ποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι με τον Άρη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.