Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Χάμες η αποστολή της Εθνικής Κολομβίας

Με Χάμες η αποστολή της Εθνικής Κολομβίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2022 02:05
Στην αποστολή της Εθνικής Κολομβίας για τα φιλικά του Σεπτεμβρίου με Γουατεμάλα (24/9) και Μεξικό (27/9) συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθέντας άσος του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κολομβίας, Νέστορ Λορέντσο συμπεριέλαβε τον Χάμες Ροντρίγκες στην αποστολή της Εθνικής Κολομβίας για τα φιλικά παιχνίδια με Γουατεμάλα (24/9) και Μεξικό (27/9). Μία απόφαση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια από τα Μέσα και τον κόσμο της χώρας μιας και ο νεοαποκτηθέντας άσος του Ολυμπιακού έχει να δώσει επίσημο αγώνα από τις αρχές Μαΐου.

Οι «καφετέρος» κάνουν νέα αρχή με τον πρώην βοηθό του Χοσέ Πέκερμαν στον πάγκο έπειτα από την αποτυχία να προκριθούν στο Μουντιάλ του Κατάρ. Όπως δήλωσε ο Λορέντσο στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι η αρχή μιας διαδικασίας και δεν είναι εύκολο να ενσωματώσεις έναν νεαρό παίκτη σε αυτή την ιδέα. Ο Χάμες ένας φυσικός ηγέτης που καθοδηγεί τους παίκτες που έρχονται. Είδαμε τα δέκα τελευταία παιχνίδια του και είναι πάντα καθοριστικός με τις πάσες και τις καταστάσεις για γκολ που δημιουργεί».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάμες είναι 8ος σε συμμετοχές στην Εθνική Κολομβίας με 86 παιχνίδια, ενώ τα 24 γκολ που έχει σημειώσει τον κατατάσσουν στην 3η θέση των σκόρερ όλων των εποχών της ομάδας, μόλις ένα πίσω από τον Αρνόλντο Ιγκουαράν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.