Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα πράσινα και ο Τσοκάι

Στα πράσινα και ο Τσοκάι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2022 23:15
Ο Παναθηναϊκός, λίγα λεπτά μετά τη μεταγραφή του Τρουιγιέ, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αλβανού μέσου Ένις Τσοκάι ως το καλοκαίρι του 2026.

Διπλή ενίσχυση στη μεσαία γραμμή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά τη μεταγραφή του Αλεξίς Τρουιγιέ από την Νις, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ένις Τσοκάι.

Οι «πράσινοι» έδωσαν τα χέρια με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και ανακοίνωσαν την μεταγραφή του διεθνούς Αλβανού μέσου έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο 23χρονος αμυντικός χαφ αποτελούσε βασικό στέλεχος της κροατικής ομάδας, έχοντας παίξει σε 8 παιχνίδια στο φετινό κροατικό πρωτάθλημα (1 γκολ, 1 ασίστ). Την περσινή σεζόν σημείωσε 29 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, καταγράφοντας 1 γκολ και 8 ασίστ με την κροατική ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μετεγγραφή από την κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, του Αλβανού μέσου, Ένις Τσοκάι, ο οποίος θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Ένις Τσοκάι γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1999 στην πόλη Κόπλικ της Αλβανίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Βλάζνια και στα 16 του πήγε στη Σκεντίγια. Εκεί τον ανακάλυψε η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και στα 19 του χρόνια μετακόμισε στην Κροατία. Έξι μήνες μετά δόθηκε δανεικός στην αλβανική Λάτσι και το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε -για να μείνει- στη Λοκομοτίβα. Στην τριετία που ακολούθησε αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της κροατικής ομάδας. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Αλβανία.

Καλωσορίζουμε τον Ένις στον Παναθηναϊκό!

Photo Credit: pao.gr

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.