Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορμπεράν: «Η μεγαλύτερη ευθύνη είναι του προπονητή, δεν μπορέσαμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων»

Κορμπεράν: «Η μεγαλύτερη ευθύνη είναι του προπονητή, δεν μπορέσαμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2022 23:05
Ο Κάρλος Κορμπεράν παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος σ’ όλο το παιχνίδι κόντρα στην Φράιμπουργκ, ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας ενώ δε θέλησε να σχολιάσει τις πιθανότητες πρόκρισης, τονίζοντας πως προέχει η ανάλυση για το τι δεν πάει καλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού στην Cosmote TV μετά την βαριά ήττα από την Φράιμπουργκ (0-3):

Για τι δε δούλεψε στην ομάδα του: «Από την αρχή του παιχνιδιού ήμασταν κατώτεροι σε όλη τη διάρκεια. Στις μονομαχίες, στην πίεση και στις στημένες φάσεις. Όταν προσπαθούσαμε να βγούμε μπροστά μας ξεπερνούσε ο αντίπαλος και όταν ο αντίπαλος πλησίαζε στην περιοχή μας ήταν πάρα πολύ ικανός να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ. Δεν δούλεψε καλά ούτε η άμυνα, ούτε η επίθεση, ούτε οι στημένες φάσεις της ομάδας του».

Για το αν ευθύνεται η πνευματική ετοιμότητα ή οι δυνάμεις των παικτών: «Όταν κάτι τέτοιο δε λειτουργεί καλά η μεγαλύτερη ευθύνη είναι του προπονητή. Γιατί αυτή την ευθύνη έχει ο προπονητής, να βρει λύσεις όταν η ομάδα δεν μπορεί να αποδώσει καλά».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση: «Πρέπει να δούμε τι δεν πάει καλά, να αναλύσουμε τις ήττες αυτές ώστε να δούμε αν έχουμε πιθανότητες».

Για τις νέες προσθήκες: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή το μυαλό όλων μας είναι στη σημερινή ήττα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αναλύσουμε τις καινούργιες αφίξεις και το πως θα τις διαχειριστούμε. Σήμερα μας απασχολεί η απογοήτευση των καταπληκτικών οπαδών μας οι οποίοι δημιούργησαν μια υπέροχη εμφάνιση και εμείς δεν μπορέσαμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.