Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χτύπησαν και έκλεψαν Κορεάτη youtuber έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» την ώρα που έκανε Live! (video)

Χτύπησαν και έκλεψαν Κορεάτη youtuber έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» την ώρα που έκανε Live! (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/9/2022 21:50
Οπαδοί του Ολυμπιακού χτύπησαν και έκλεψαν Κορεάτη youtuber έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» την ώρα που αυτός έκανε Live μετάδοση!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στα social media που απαθανατίζει οπαδούς του Ολυμπιακού να ρίχνουν στο έδαφος και να κλέβουν Κορεάτη youtuber έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Η παρουσία των Ίν Μπομ Χουάνγκ και Ουί Τζο Χουάνγκ στους Πειραιώτες έχουν κάνει αρκετά διάσημο τον Ολυμπιακό στην Ν. Κορέα, με αρκετούς Κορεάτες να έχουν απαθανιστεί σε αγώνες της ομάδας.

Ο Κορεάτης youtuber Μπουόνα Σέμπα περιπλανιόταν με φανέλα των «ερυθρόλευκων» έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» κάνοντας Live μετάδοση στο Youtube πριν τον αγώνα με την Φράιμπουργκ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του Live, σε κάποιο σημείο τον πλησίασαν και τον έσπρωξαν στο έδαφος τουλάχιστον τρία άτομα τα οποία του άρπαξαν το κινητό και άλλα πράγματα, με την μετάδοση να σταματά μετά από λίγο.

Στα αξιοσημείωτα ότι το βίντεο του Youtuber κατέβηκε από το επίσημο κανάλι του Κορεάτη Youtuber λίγο πριν τις 22:00 αλλά έχει ήδη αναπαραχθεί στα social media.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.