Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Youth League: Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 8-0 την Σλάβια Σόφιας με πέντε γκολ του Μπιλάλ! (video)

Youth League: Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 8-0 την Σλάβια Σόφιας με πέντε γκολ του Μπιλάλ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2022 20:50
Η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού διέλυσε με 8-0 την αντίστοιχη της Σλάβια Σόφιας και ουσιαστικά προκρίθηκε από τώρα στην επόμενη φάση του Youth League. Πέντε γκολ ο Μπιλάλ, δύο ο Φρόκου.

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Κ19 του Παναθηναϊκού, η οποία ισοπέδωσε με 8-0 την Σλάβια Σόφιας στην Λεωφόρο και «σφράγισε» από το πρώτο ματς την πρόκριση στην επόμενη φάση του Youth League.

Μεγαλος πρωταγωνιστής ο Αμπντελραχμάν Μπιλάλ ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ (2’, 30’, 49’, 58’, 66’). Δύο γκολ σημείωσε ο Λεάντρο Φρόκου (44’, 45+1’) ενώ στον πίνακα των σκόρερ μπήκε και ο Νάσος Νταμπίζας (90+2’).

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 5 Οκτωβρίου στη Σόφια, ωστόσο ο Παναθηναϊκός είναι ήδη την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία)- Τρέντσιν (Σλοβακία).

Παναθηναϊκός (Βαγγέλης Σάμιος): Λίλο, Τσεβάς (72΄ Σπαθάρης), Πιτσώτης, Προδρομίτης, Διαμαντής, Φρόκου (72΄ Ποπιέλα), Καλοσκάμης, Συμεωνίδης (59΄ Λιατίφης), Κυριόπουλος (59΄ Νταμπίζας), Βολάκης, Μπιλάλ (72΄ Λάζαρης).

Σλάβια Σόφιας (Ιβάν Ιβανόφ): Ίλιεφ, Γιορντάνοφ (46΄ Ραϊντσεφ), Γκεοργκίεφ (38΄ Σοράκοφ), Ατανάσοφ (85΄ Ναϊντένοφ), Ντολάπτσιεφ, Στογιάνοφ, Πετρόφ, Νγκουέν Ντο, Στόινεφ (46΄ Τραϊκοφ), Κεχάγιοφ (46΄ Ρανγκέλοφ), Ντιμιτρόφ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.