Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Κρίστενσεν ο εκλεκτός του Γιοβάνοβιτς (video)

Παναθηναϊκός: Κρίστενσεν ο εκλεκτός του Γιοβάνοβιτς (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/9/2022 13:39
Ο Γιάκομπ Κρίστενσεν φαίνεται ότι αποτελεί τον διακαή πόθο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Πρόκειται για 21χρονο Δανό μέσο της Νόρτζελαντ, με τους «πράσινους» να έχουν ήδη καταθέσει την πρότασή τους και να ευελπιστούν ότι την Τρίτη (13/9) θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα προκειμένου να προσπαθήσουν στη συνέχεια να αποκτήσουν και δεύτερο παίκτη για τη μεσαία γραμμή.

Ο «Γιάξε» όπως είναι το παρατσούκλι του, έχει προλάβει ήδη να μετρήσει 105 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας του στο πρωτάθλημα Δανίας και καλύπτει τη θέση του αμυντικού χαφ αλλά κι αυτήν του κεντρικού μέσου.

Το συμβόλαιο που έχει με το κλαμπ του εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του εκτός Δανίας.

Στο παρελθόν υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του και φέτος έχει καταγράψει εννιά συμμετοχές δίνοντας μία ασίστ.

Το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι πρόκειται για έτοιμο ποδοσφαιριστή καθώς έκανε προετοιμασία κι έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του.

Άλλωστε υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 30/9 θα μπορεί να αποκτηθεί απ' όλες τις ομάδες και κάποιος ελεύθερος παίκτης, όμως είναι πολύ πιθανό να είναι πιο πίσω σε θέμα ετοιμότητας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.