Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Ντιέγκο Κόστα η Γουλβς

Ανακοίνωσε Ντιέγκο Κόστα η Γουλβς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2022 15:59
Η Γουλβς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα, με τον Ισπανό-Βραζιλιάνο επιθετικό να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η μεγάλη επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα στην Πρέμιερ Λιγκ είναι γεγονός, με την Γουλβς να ανακοινώνει την απόκτηση του έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Σάσα Κάλαϊτζιτς στο ντεμπούτο του με τους «λύκους» ανάγκασε τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας να κινηθεί στην αγορά των ελεύθερων για την απόκτηση επιθετικού κι εν τέλει κατέληξε στον Ισπανό-Βραζιλιάνο στράικερ, ο οποίος επιστρέφει στην Αγγλία μετά την θητεία του στην Τσέλσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετακίνηση του λίγο έλειψε να μην πραγματοποιηθεί αφού αρχικά δεν κατάφερε να αποκτήσει άδεια εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εν τέλει μετά από ένσταση της Γουλβς, το ζήτημα λύθηκε και ο 33χρονος έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο με τους «λύκους».

Ο έμπειρος στράικερ βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία αφού δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέσα στο 2022. Τελευταία του ομάδα η Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία κατέγραψε 19 συμμετοχές (5 γκολ, 1 ασίστ) και κατέκτησε μαζί της το «νταμπλ» το 2021.

Photo Credit: wolves.co.uk


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.