Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελλάδα - Γαλλία 10-8: Πήρε... εκδίκηση και τερμάτισε πέμπτη η «γαλανόλευκη» (video)

Ελλάδα - Γαλλία 10-8: Πήρε... εκδίκηση και τερμάτισε πέμπτη η «γαλανόλευκη» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
10/9/2022 18:12
Η Εθνική Πόλο Ανδρών νίκησε 10-8 τη Γαλλία και κατέκτησε την πέμπτη θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Σπλιτ της Κροατίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε μία άτυπη ρεβάνς για την ισοπαλία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης απέναντι στην ίδια αντίπαλο για τη φάση των ομίλων, αποτέλεσμα που σε σημαντικό βαθμό κόστισε την πρωτιά στο γκρουπ και μία πιο καλή πορεία.

Παρ' όλα αυτά η συγκεκριμένη θέση δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση αποτυχία, με δεδομένο ότι η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είχε πέντε νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της σε σχέση με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Επιπλέον η «γαλανόλευκη» στο παρελθόν έχει φτάσει δύο φορές μέχρι την τέταρτη θέση κι αυτή ήταν η δεύτερη που μπήκε στην πεντάδα.

Πλέον η Εθνική Πόλο θα επιστρέψει στις σπουδαίες διοργανώσεις του χρόνου όταν θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φουκουόκα.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, από το ξεκίνημα η «γαλανόλευκη» πήρε το προβάδισμα και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω.



Από δύο γκολ σκόραραν οι Παπαναστασίου, Δερβίσης και Κάκκαρης, ενώ πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Γάλλος Καζ με τρία τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 7-3, 9-5, 10-8

Ελλάδα: Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης 1, Αργυρόπουλος 1, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης 2, Αλαφραγκής, Γκίλλας, Κάκκαρης 2, Νικολαΐδης 1, Βλαχόπουλος 1, Λιμαράκης

Γαλλία: Ντουμπουά, Σονταντιέ, Κρούσιγια 1, Μπουέ, Καζ 3, Βερνού 1, Μαριόν-Βερνού 2, Μπιορχ 1, Μαρζούκι, Κανόν, Βενπεπερστάτε, Ντε Νάρντι, Φοντανί

Δείτε τα highlights του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.