Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Οριακά αν θα προλάβει ο Χουάνκαρ, με βασικό τον Γκάνεα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Οριακά αν θα προλάβει ο Χουάνκαρ, με βασικό τον Γκάνεα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
9/9/2022 16:52
Το πρόβλημα του Χουάνκαρ δεν έχει λυθεί για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κι όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον Γκάνεα στο αριστερό άκρο της άμυνας στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (11/9, 21.30).

Ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν έβγαλε ξανά όλο το πρόγραμμα προπόνησης και πλέον μένει να φανεί αν θα τα καταφέρει το Σάββατο (10/9) προκειμένου να μπει στην αποστολή για το μεγάλο ματς της Κυριακής (11/9) με την Ένωση στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Όλα δείχνουν όμως ότι και να συμβεί αυτό, δεν θα είναι σε θέση να πάρει φανέλα βασικού και θα παραμείνει στο αριστερό άκρο της άμυνας των «πράσινων» ο Κριστιάν Γκάνεα.

Ο Ρουμάνος υπενθυμίζεται ότι έπαιξε βασικός στο πρώτο παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας στην Τσεχία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κόντρα στον Λεβαδειακό.

Το πρόβλημα του Χουάνκαρ λοιπόν στον δικέφαλο έχει δημιουργήσει «πονοκέφαλο» στον κόουτς Γιοβάνοβιτς κι όλα δείχνουν ότι θα πρέπει να στραφεί στη δεύτερη λύση για τη συγκεκριμένη θέση προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Ισπανού οπισθοφύλακα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.