Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορμπεράν: «Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία, υπήρξε φάουλ στον Καμαρά»

Κορμπεράν: «Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία, υπήρξε φάουλ στον Καμαρά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2022 00:43
Ο Κάρλος Κορμπεράν δήλωσε πως ο Ολυμπιακός άξιζε την ισοπαλία κόντρα στην Ναντ ενώ τόνισε πως υπήρξε φάουλ στον Καμαρά στο ξεκίνημα της φάσης που ήρθε το δεύτερο γκολ της γαλλικής ομάδας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στην Cosmote TV μετά την ήττα από την Ναντ για:

Το τι δεν πήγε καλά σήμερα: Δυσκολευτήκαμε να μπούμε καλά στο παιχνίδι στο 1ο μέρος. Στο 2ο μέρος βελτιωθήκαμε κάπως κάναμε κάποια πράγματα για την ισοπαλία, όχι όμως για τη νίκη. Στο 2ο μέρος αξίζαμε την ισοπαλία. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν αυτό. Στα τελευταία πέντε λεπτά δυσκολευτήκαμε στο αριστερό άκρο γιατί ήταν πολύ δυνατός ο παίκτης που έβαλαν. Στο τελευταίο λεπτό δέχθηκε ένα φάουλ ο Αμπουμπακάρ και είχαμε πρόβλημα στο να αμυνθούμε στην αριστερή πλευρά. Θελω να επαναλάβω ότι η ομάδα άξιζε την ισοπαλία, όχι όμως και τη νίκη.

Το 3-4-3: που επέλεξε Έτσι και αλλιώς θα παίζαμε με αυτό το σύστημα. Με αυτό το σχήμα θα μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα γιατί η Ναντ έχει ψηλούς παίκτες αλλά και να επιτεθούμε πιο καλά. Δυσκολευτήκαμε στην οργάνωση και τη δημιουργία. Νομίζω πως σε κάποια κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού έπρεπε να έχουμε περισσότερη προσωπικότητα και αποφασιστικότητα στο παιχνίδι. Βασιστήκαμε περισσότερο σε ατομικές ενέργειες.

Τι αλλάζει αυτό το αποτέλεσμα στον όμιλο για την ομάδα: Χάσαμε ένα παιχνίδι, έχουμε μια ευκαιρία λιγότερη για να περάσουμε, όμως ο Ολυμπιακός δεν θα δεχθεί ποτέ πως οι πιθανότητές του έχουν λιγοστεύσει και θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.