Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κομπουαρέ: «Η Ναντ είναι το αουτσάιντερ του ομίλου, θέλουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Κομπουαρέ: «Η Ναντ είναι το αουτσάιντερ του ομίλου, θέλουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/9/2022 18:53
Ο προπονητής της Ναντ, Αντουάν Κομπουαρέ δήλωσε πως η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ του ομίλου αλλά πως θα παλέψει όλα τα παιχνίδια και τόνισε τη σημασία να ξεκινήσει νικηφόρα την πορεία της στον όμιλο απέναντι στον Ολυμπιακό. «Θεωρώ τον Καρεμπέ μικρό μου αδερφό», τόνισε.

Αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός της Ναντ πριν το αυριανό (8/9) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ:

Για το πως νιώθει πριν το πρώτο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στον Ολυμπιακό: «Υπάρχει ενθουσιασμός και πολύ συγκέντρωση. Θέλουμε να ξεκινήσουμε στην Ευρώπη με ένα μεγάλο παιχνίδι. Παίζουμε εντός, μπροστά στον κόσμο μας ο οποίος θα γεμίσει το γήπεδο. Θέλουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε, ειδικά το πρώτο.

Για τον Ολυμπιακό: «Για εμάς το να αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερο επειδή έχω αντίπαλο τον Κριστιάν Καρεμπέ, τον μικρό αδερφό μου. Αυτή η ομάδα έχει φτιαχτεί με πολλούς παίκτες που γνωρίζουν την Λιγκ 1 (Εμβιλά, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Σισέ, Χουάνγκ). Δεν θα είναι έξω από τα νερά τους. Είναι ένας αντίπαλος που γνωρίζει πολύ καλά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επομένως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Από την τελευταία φορά που έπαιξε η Ναντ στην Ευρώπη, έχουν δώσει 194 ματς. Αυτό το στατιστικό με τρόμαξε λίγο. Θα το αντισταθμίσουμε παίζοντας με μεγάλη δέσμευση, θέληση και θάρρος. Πρέπει να είμαστε πολύ καλά οργανωμένοι για να τους κοντράρουμε και να κερδίσουμε αυτό το ματς. Θέλουμε πολύ αυτό το παιχνίδι».Για τους στόχους της Ναντ στο Γιουρόπα Λιγκ: «Πρέπει να κερδίσεις το πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να ξεκινήσουμε την πορεία μας με νίκη και να τα πάμε καλά στον όμιλο. Και γιατί να μην προκριθούμε; Το λέω με ταπεινότητα αλλά δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση».

Για το αν η ομάδα του είναι επαρκώς εξοπλισμένη: «Ναι είναι. Μετά από έξι παιχνίδι ξέρω πολύ καλύτερα την ομάδα μου, είμαστε ικανοί να παίξουμε και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Θέλουμε να έχουμε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία και να τα πάμε στο πρωτάθλημα».

Για τις απουσίες: «Ο Μερλάν επέστρεψε, όπως και ο Σισοκό. Το μόνο ερωτηματικό που απομένει είναι σχετικά με τον Σιμόν αλλά θα το δούμε αύριο»

Για το πως νιώθει που έχει εκπροσωπήσει την Ναντ στην Ευρώπη ως παίκτης και ως προπονητής: «Δεν έχω καλή μνήμη αλλά νομίζω το πρώτο παιχνίδι ήταν ένα ταξίδι στο Ρέικιαβικ. Νιώθω μεγάλη περηφάνια και ευθύνη επίσης. Γνωρίζουμε την πρόοδο που έχουμε σημειώσει αλλά δεν θα πάμε ως τουρίστες. Ακόμα κι αν είμαστε άπειροι, οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν παίξει στην Ευρώπη, γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι. Δεν θα διαλέξουμε διοργάνωση».

Για τη δήλωση του Βαλμπουενά ότι ο όμιλος είναι ομοιογενής κι αν αυτό είναι πλεονέκτημα για την Ναντ: «Μετά την κλήρωση απογοητευτήκαμε γιατί ελπίζαμε να συναντήσουμε ομάδες σαν την Μάντσεστερ, την Άρσεναλ και την Ρόμα. Η απογοήτευση όμως έσβησε γρήγορα γιατί έχουμε ελπίδα στον όμιλο. Το λέω με ταπεινότητα, και οι τρεις ομάδες του ομίλου είναι ανώτερες από εμάς αλλά δεν είναι τα μεγαθήρια που ανέφερα πριν. Θέλω να σκέφτομαι σαν τον Ματιέ και θα κυνηγήσουμε γενναία την τύχη μας».

Για τη σχέση του με τον Καρεμπέ: «Οι σχέσεις μας είναι κάτι παραπάνω από αδερφικές, τον θεωρώ μικρό μου αδερφό. Υποστηρίξαμε και συνοδεύαμε ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια της καριέρας μας. Σήμερα, οι δεσμοί μας ξεπερνούν το ποδόσφαιρο. Αύριο είναι σίγουρα ένας αγώνας ανάμεσα στην Ναντ και τον Ολυμπιακό αλλά με τον Κρίστιαν δεν θα έχουμε ποτέ κόντρα. Θα είμαστε και οι δύο χαρούμενοι στο τέλος του αγώνα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.