Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρσέλο: «Τεράστια τιμή που είμαι μέλος ενός θρυλικού συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός» (video)

Μαρσέλο: «Τεράστια τιμή που είμαι μέλος ενός θρυλικού συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2022 19:57
Το πρώτο του μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού έστειλε ο Μαρσέλο μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του από τους «ερυθρόλευκους». Αύριο (5/9) στις 21:00 η υποδοχή του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μαρσέλο.

Την Κυριακή ο Βραζιλιάνος μπακ δημοσίευσε το πρώτο του «ερυθρόλευκο» μήνυμα στα social media απευθυνόμενος στους οπαδούς της νέας του ομάδας: «Είναι τεράστια τιμή μου που είμαι μέλος ενός θρυλικού συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Πάμε Ολυμπιακέ».


Όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ο Βραζιλιάνος αστέρας αναμένεται να παρουσιαστεί στον κόσμο του Ολυμπιακού αύριο (5/9) στις 21.00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αύριο (5/9) στις 21:00.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου απο τις εισόδους στις Θύρες 33-35, ενώ τα πάρκινγκ του σταδίου θα είναι ανοικτά μέχρι το όριο διαθεσιμότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20:00».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.