Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Στα μπλε Ομπαμεγιάνγκ και Ζακαρία

Τσέλσι: Στα μπλε Ομπαμεγιάνγκ και Ζακαρία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2022 03:20
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα στο φινάλε των μεταγραφών για την Τσέλσι, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Μπαρτσελόνα και τον μονοετή δανεισμό του Ντένις Ζακαρία από την Γιουβέντους.

Ενίσχυση σε επίθεση και κέντρο για την Τσέλσι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με τους «μπλε» να αποκτούν τους Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Ντένις Ζακαρία.

Όσον αφορά τον πρώτο, ο Γκαμπονέζος σέντερ φορ υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 ετών και επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ και το Λονδίνο μετά την θητεία του στην Άρσεναλ. Το ποσό της μεταγραφής από την Μπαρτσελόνα έφτασε τα 12 εκατ. ευρώ και ο 33χρονος θα συνεργαστεί ξανά με τον Τόμας Τούχελ μετά την κοινή τους θητεία στην Ντόρτμουντ.

Από την άλλη, οι Λονδρέζοι έφεραν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τον 25χρονο Ελβετό αμυντικό μέσο, ο οποίος υπέγραψε για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την Γιουβέντους. Στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψίον αγοράς το επόμενο καλοκαίρι που αγγίζει τα 30 εκατ. λίρες. Να σημειωθεί πως ο Ζακαριά δεν ήταν η πρώτη επιλογή της Τσέλσι, η οποία κινήθηκε αρχικά για την απόκτηση του Έντσον Άλβαρες από τον Άγιαξ.

Παράλληλα, οι «μπλε» γνωστοποίησαν αρκετές αποχωρήσεις από το ρόστερ. Ο Μάρκος Αλόνσο παραχωρήθηκε στην Μπαρτσελόνα ως μέρος της συμφωνίας για την απόκτηση του Ομπαμεγιάνγκ, ο Μπίλι Γκίλμουρ πωλήθηκε στην Μπράιτον έναντι 9 εκατ. λιρών, ο Κένεντι υπέγραψε στην Βαγιαδολίδ, ο Έιθαν Αμπαντού δόθηκε δανεικός στην Σπέτσια ενώ ο νεαρός Χάρβι Βέιλ υπέγραψε δανεικός στην Χαλ. Οι αποχωρήσεις θα έφταναν τις έξι αλλά η μετακίνηση του Μίτσι Μπατσουαγί στην Νότιγχαμ «ναυάγησε» στο παρά ένα.

Photo Credit: chelseafc.com




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.