Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προγνωστικά Eurobasket 2022: Έχει «ταβάνι» η Ιταλία

Προγνωστικά Eurobasket 2022: Έχει «ταβάνι» η Ιταλία

Συντάκτης: Γιώργος Βροντάκης
Γιώργος Βροντάκης
31/8/2022 14:04
Η Εθνική Ιταλίας αγωνίζεται εντός έδρας στη φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ 2022, όπου θα βρει στο δρόμο της, την Ελλάδα, την Κροατία, την Μεγάλη Βρετανία, την Εσθονία και την Ουκρανία.

Η σκουάντρα ατζούρα δεν έχει μεγάλες βλέψεις στη διοργάνωση λόγω ρόστερ, αντιπάλων και απουσιών με τελευταίο θύμα να είναι ο σταρ Ντανίλο Γκαλινάρι.

Ο oμοσπονδιακός τεχνικός, Τζιανμάρκο Ποτσέκο θα έχει στη διάθεση του, τους:

Μάρκο Σπίσου, Νίκο Μάνιον, Πολ Μπιλίγκα, Στέφανο Τονούτ, Αμεντέο Τεσιτόρι, Νικολό Μέλι, Σιμόνε Φοντέκιο, Τζανπάολο Ρίτσι, Τομάζο Μπαλντάσο, Ακίλε Πολονάρα, Αλεσάντρο Παγιόλα, Λουίτζι Ντατόμε.

Ένα κλικ κάτω από Ελλάδα και Κροατία

Η πρεμιέρα της είναι με αντίπαλο την Εσθονία και στη συνέχεια αντιμετωπίζει την Ελλάδα, την Ουκρανία, την Κροατία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Από τον όμιλο αναμένεται να προκριθεί χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά φαίνεται πως είναι πιο κάτω σε επίπεδο από την Εθνική μας ομάδας και την Κροατία και το ταβάνι της μοιάζει να είναι μέχρι τα προημιτελικά.

Η Ιταλία έχει να πάρει μετάλλιο σε EuroBasket από το 2003 και στηρίζεται επιθετικά στον Σιμόνε Φοντέκιο και κάτω από τη ρακέτα στον Μέλι.

Προγνωστικά Ευρωμπάσκετ 2022

Φάση Ομίλων, Όμιλος C: Τελική θέση - Ιταλία 3η (2.50)

Φάση Αποκλεισμού: Προημιτελικά (2,15)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.