Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προγνωστικά Eurobasket 2022: Με ηγέτη τον Ντόντσιτς για το τρόπαιο η Σλοβενία

Προγνωστικά Eurobasket 2022: Με ηγέτη τον Ντόντσιτς για το τρόπαιο η Σλοβενία

Συντάκτης: Γιώργος Βροντάκης
Γιώργος Βροντάκης
31/8/2022 13:17
Το Eurobasket ξεκινά αύριο (1/8) με την Εθνική Σλοβενίας να έχει ως στόχο το repeat της κατάκτησης του τροπαίου με μαέστρο τον Λούκα Ντόντσιτς.

Ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς ψήθηκε καλά στο NBA και έδειξε τις τεράστιες δυνατότητες του και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων. Ο Ντόντσιτς μαζί με τον Γκόραν Ντράγκιτς θα κουβαλήσουν στις πλάτες τους την Σλοβενία, αλλά δεν είναι μόνοι.

Γεμάτη ταλέντο η Σλοβενία

Το ταλέντο στο ρόστερ των Σλοβένων είναι αστείρευτο καθώς έχει παίκτες όπως ο Πρέπελιτς, ο Τσάντσαρ αλλά και ο Τόμπι. Η 12άδα της αποτελείται από τους: Γκόραν Ντράγκιτς, Ζίγκα Σάμαρ, Λούκα Ρούπνικ, Αλεξέι Νίκολιτς, Κλέμεν Πρέπελιτς, Έντο Μούριτς, Μάικ Τόμπι, Γιάκα Μπλάζιτς, Ζίγκα Ντίμετς, Ζόραν Ντράγκιτς, Βλάτκο Τσάντσαρ, Λούκα Ντόντσιτς.

Μπορεί να βρίσκεται στον πιο δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης με Γερμανία, Γαλλία, Λιθουανία, Oυγγαρία και Βοσνία, αλλά αναμένεται να πάρει την πρόκριση και μάλιστα γιατί όχι και την πρώτη θέση.

Το Α και το Ω ο Ντόντσιτς

Ολα τα ματς θα είναι δύσκολα και ο Ντόντσιτς θα χρειαστεί να παίξει αρκετά λεπτά και να πετύχει πολλούς πόντους και σε αυτό θα στηριχθεί το ποντάρισμα μας. Θα εμπιστευτούμε τον Λούκα να είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, πιστεύοντας ότι η Σλοβενία θα φτάσει αρκετά μακριά.

Προγνωστικά Eurobasket 2022

Ειδικά παικτών: Περισσότεροι πόντοι στη διοργάνωση Λούκα Ντόντσιτς (3,60)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.