Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προγνωστικά Eurobasket 2022: Με «μπομπέρ» τον Βεζένκοφ η Βουλγαρία

Προγνωστικά Eurobasket 2022: Με «μπομπέρ» τον Βεζένκοφ η Βουλγαρία

Συντάκτης: Γιώργος Βροντάκης
Γιώργος Βροντάκης
30/8/2022 12:45
Η Βουλγαρία έλειψε από το Eurobasket για μια ολόκληρη δεκαετία και τώρα επιστρέφει στη μεγάλη σκηνή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η τελευταία φορά που το βαλκανικό έθνος αγωνίστηκε στο Ευρωμπάσκετ της FIBA ​​ήταν το 2011.

Ηγέτης της ομάδας είναι ο άσος του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ, αλλά και ο αμερικανικής καταγωγής Ντι Μποστ, ο οποίος φοράει τη φανέλα της Βουλγαρίας από το 2016. Οι δύο τους είναι το Α και το Ω στην Εθνική Βουλγαρίας και σε αυτούς ποντάρει ο προπονητής, Ρόζεν Μπαρτσόφσκι, για το σκοράρισμα.

Ποντάρει πολλά σε Βεζένκοφ και Μποστ

Δύο έμπειροι παίκτες στους οποίους υπολογίζει είναι και οι Τσαβντάρ Κοστόφ, Στάνιμιρ Μαρίνοφ, αλλά χωρίς Βεζένκοφ και Μποστ, οι Βούλγαροι χάνουν τεράστιο μέρος της δυναμικής τους.

Η 12άδα της Βουλγαρίας για το Ευρωμπάσκετ 2022 αποτελείται από τους: Σάσα Βεζένκοφ (Ολυμπιακός), Ντι Μποστ (Γαλατάσαραϊ), Αλεξάντερ Γιάνεφ, Ντέγιαν Καραμφίλοφ, Τσαβντάρ Κοστόφ (Ρίλσκι), Άλεξ Σιμεόνοφ, Αντρέι Ιβάνοφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Ντίμιταρ Ντιμιτρόφ, Πάβλιν Ιβάνοφ, Στάνιμιρ Μαρίνοφ (Μπάλκαν), Εμίλ Στοΐλοφ (Εστουδιάντες), Ιβάν Αλιπίεφ (Αρκάντια).

Προγνωστικά Eurobasket 2022

Η Βουλγαρία είναι στον Α΄ όμιλο μαζί με τη Γεωργία, την Ισπανία, την Τουρκία, το Βέλγιο και το Μαυροβούνιο και ο Σάσα Βεζένκοφ αναμένεται να... πυροβολήσει πολλές φορές. Πιστεύοντας πως θα είναι εύστοχος έξω από την γραμμή των 6,75μ. θα τον εμπιστευτούμε!

Βουλγαρία ειδικά παικτών: Περισσότερα εύστοχα τρίποντα στη διοργάνωση Σάσα Βεζένκοφ (3,00)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.