Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεταξάς: «Πρέπει να δω το γκολ, μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο φάουλ»

Μεταξάς: «Πρέπει να δω το γκολ, μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο φάουλ»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/8/2022 22:24
Στην εμφάνιση κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αλλά και στην φάση του γκολ που πέτυχε η ομάδα του και ακυρώθηκε στάθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Ηρακλής Μεταξάς.

Ο Αστέρας που αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με τους Πειραιώτες στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» κατάφερε στο 64' να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ του Ατιένθα αλλά τον διαιτητή Καραντώνη να σφυρίζει φάουλ του Μπενίτο πάνω στον Άβιλα με τον VAR να συμφωνεί με την απόφαση του Έλληνα διαιτητή, προκαλώντας ωστόσο τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

«Πρέπει να δω το γκολ. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο φάουλ. Είχε ευκαιρίες και ο Ολυμπιακός. Ήθελα να φτιάξω μια ομάδα με πάθος. Δεν έχουμε πάρει ακόμα το τρίποντο, αλλά παλέψαμε κόντρα σε μια ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η μαχητικότητα είναι κάτι που θέλουμε να φτιάξουμε και να το έχουμε σε κάθε ματς. Είπα στα παιδιά ότι πρέπει να έχουν μαχητικότητα σε κάθε ματς. Έχουμε βάθος στην ομάδα, κοιτάμε τον αγώνα με τη Λαμία. Παίξαμε Δευτέρα και η Λαμία έπαιξε Σάββατο, θα έχει δύο μέρες παραπάνω ξεκούρασης από εμάς. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Ήταν ένας λόγος για τον οποίο κάναμε αλλαγές και στο ξεκίνημα του αγώνα» δήλωσε χαρακτηριστικ΄πα ο προποητής των Αρκάδων μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.