Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιωνικός - Λεβαδειακός 0-0: Μοιρασιά στην Νεάπολη (video)

Ιωνικός - Λεβαδειακός 0-0: Μοιρασιά στην Νεάπολη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2022 23:38
Ιωνικός και Λεβαδειακός «κόλλησαν» στο 0-0 στην Νεάπολη για την πρεμιέρα της 2ης αγωνιστικής, με τους γηπεδούχους να πληρώνουν τις χαμένες ευκαιρίες τους κυρίως στο πρώτο μέρος και τους φιλοξενούμενους να είχαν μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε για να «κλέψουν» τη νίκη.

Δεν είχε σκορ (0-0) η αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Λεβαδειακό στην Νεάπολη στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν δύο σημαντικές στιγμές για να προηγηθούν. Και στις δύο ήταν πρωταγωνιστές ο Άοσμαν ο οποίος στο 8’ δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα με κοντινή προβολή έπειτα από γύρισμα του Μάντζη, ενώ στο 10’ το απευθείας χτύπημα φάουλ του Σύριου βρήκε στο δοκάρι. Ο Λεβαδειακός απάντησε στις ευκαιρίες στο 12’ όταν μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα του Ιωνικού μεταξύ Βαλεριάνου και Τσιγκρίνσκι, ο Κωνσταντινίδης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που επιχείρησε δε βρήκε εστία.

Οι παίκτες του Ιωνικού ήταν αυτοί που κρατούσαν την μπάλα και απείλησαν ξανά στο 28’ με ένα καλό σουτ του Άοσμαν το οποίο απέκρουσε ο Μάρκοβιτς. Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισορροπήσει το ρυθμό αλλά δεν κατάφερε να βγάλει «καθαρές» ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός δεν ήταν το ίδιο απειλητικός, αδυνατώντας να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια του και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που είχε περισσότερη κατοχή της μπάλας αλλά όπως και στο πρώτο μέρος δυσκολεύονταν να φτιάξει ευκαιρίες. Η είσοδος του Λοβέρα από πλευράς Ιωνικού του έδωσε επιθετική πνοή, ο Αργεντινός απείλησε με δύο μακρινά σουτ που πέρασαν δίπλα από το δοκάρι, αλλά η μεγάλη φάση των γηπεδούχων ήρθε στο 81’ με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Αντούνες, το οποίο «έβγαλε» με το ένα χέρι ο Μάρκοβιτς.

Η μεγάλη ευκαιρία των Βοιωτών ήρθε στο 90’ όταν από κλέψιμο στο κέντρο, ο Τσιριγώτης βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Χουτετσιώτη αλλά το πλασέ του ήταν πολύ άστοχο. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Άοσμαν, Ματσάχ (67' Μίλο), Ρομαό, Αντούνες, Μεντόσα (67' Λοβέρα), Μάντζης, Ιωαννίδης (67' Ελευθεριάδης)

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος (65' Μπαχανάκ), Βινίσιους (85' Λιάγας), Βήχος, Μουτίνιο (46' Λούα Λούα), Μεχία, Μπελμόντ, Βρακάς (85' Τσιριγώτης), Δούμτσιος, Συμελίδης (75' Χάμοντ)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.