Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ουμτιτί: Ακούστηκε για Ολυμπιακό, υπογράφει στην Λέτσε

Ουμτιτί: Ακούστηκε για Ολυμπιακό, υπογράφει στην Λέτσε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2022 22:53
Στην Λέτσε θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο Γάλλος στόπερ που είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό θα υπογράψει στην ιταλική ομάδα με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από την Μπαρτσελόνα.

Το σήριαλ με τον επόμενο σταθμό του Σαμουέλ Ουμτιτί έλαβε τέλος, με τον διεθνή Γάλλο κεντρικό αμυντικό να ετοιμάζει βαλίτσες για την Λέτσε. Η ομώνυμη ομάδα έδωσε τα χέρια με την Μπαρτσελόνα και θα αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή μονοετούς δανεισμού.

Υπενθυμίζεται πως για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε. Είχε προηγηθεί το ενδιαφέρον της Ρεν, αλλά εν τέλει η μετακίνηση του στην ομάδα της Βρετάνης δεν ολοκληρώθηκε, με δημοσιεύματα να παρουσίαζαν τον ποδοσφαιριστή να αποτυγχάνει στις ιατρικές εξετάσεις. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από την πλευρά του Γάλλου αμυντικού.

Ο Ουμτιτί πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2026 έναντι 25 εκατ. ευρώ από την Λυών αλλά τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσια εξαιτίας και του σοβαρού προβλήματος στο γόνατο από το 2018. Ενδεικτικό ότι την περσινή σεζόν έπαιξε μόλις ένα 90λεπτο με τη φανέλα των Καταλανών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.