Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορμπεράν: «Η ομάδα έχει κάνει βήματα, δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε»

Κορμπεράν: «Η ομάδα έχει κάνει βήματα, δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/8/2022 17:13
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κάρλος Κορμπεράν τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού πως η ομάδα του έχει κάνει βήματα προς τα μπροστά αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλουν όλοι.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε για το αν θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα επισημαίνοντας: «Κάποιες αλλαγές θα γίνουν ναι, κάποιοι άλλοι θα είναι ίδιοι. Το κριτήριο θα είναι οι 11 παίκτες να μπορούν να σταθούν από πλευράς αγωνιστικής και συναισθηματικής», ενώ για το αν έχει περάσει τη νοοτροπία του στην ομάδα και τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στα δύο παιχνίδια τόνισε:

«Η ομάδα κάνει βήματα και έχει κάνει βήματα μπροστά αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει 100% στο επίπεδο που θέλουμε. Γίνονται όμως βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Όσον αφορά την προσέγγιση του παιχνιδιού δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που τους αρέσει να έχουν την μπάλα στα πόδια τους. Το θέμα είναι ποιος μπορεί να παίξει επιθετικά. Εμείς θέλουμε να το κάνουμε και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.