Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Αστέρα και ο Ντομίνγκεθ

Στον Αστέρα και ο Ντομίνγκεθ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
23/8/2022 12:54
Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χουάν Ντομίνγκεθ ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες.

Η ομάδα της Τρίπολης συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση με παίκτες μάλιστα τους οποίους γνωρίζει καλά ο Ηρακλής Μεταξάς και έτσι έκανε δικό της τον Χουάν Ντομίγνκεθ.

Ο Ισπανός μέσος αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα και έγινε ο τρίτος παίκτης μετά τους Στάικο και Γκαρντάφσκι που κάνει το δρομολόγια Γιάννενα-Τρίπολη το φετινό καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Juan Domínguez Lamas. Γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου 1990 στην πόλη Pontedeume της Ισπανίας, ο Juan Domínguez αγωνίζεται ως μέσος. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 28 για τη φανέλα του.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Deportivo B 35 (1)

Deportivo La Coruña 158 (10)

Mallorca 30 (1)

Reus 50 (3)

Sturm Graz 38 (4)

ΠΑΣ Γιάννινα 55 (1)

Η ΔΗΛΩΣΗ
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια ομάδα με ιστορία στην Super League. Έρχομαι στον σύλλογο με μεγάλο κίνητρο. Πραγματικά μου αρέσει ολόκληρος ο οργανισμός του ΑΣΤΕΡΑ και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα έχουμε μια καλή σεζόν»

Photo Credits:www.asterastripolis.gr

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.