Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Τσιτσιπάς «λύγισε» στον τελικό του Σινσινάτι από τον Τσόριτς (video)

Ο Τσιτσιπάς «λύγισε» στον τελικό του Σινσινάτι από τον Τσόριτς (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
22/8/2022 03:13
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να κατακτήσει τον 10ο τίτλο του, αφού ηττήθηκε στον τελικό του Masters στο Σινσινάτι από τον Μπόρνα Τσόριτς με 2-0 σετ.

Ο 6ος τελικός σε 1000άρι τουρνουά της ATP και 22ος στην καριέρα του δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Παρ' ότι στο ξεκίνημα του αγώνα ο Έλληνας τενίστας έδειχνε πως ήταν αποφασισμένος να πάρει τον τίτλο και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο US Open, εντούτοις ο Μπόρνα Τσόριτς κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα και να πάρει τη νίκη με 2-0 σετ και το τρόπαιο.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα, κάνοντας μπρέικ με... το καλημέρα στο σερβίς του Τσόριτς. Προηγήθηκε 3-0 και 4-1 κι ενώ έδειχνε να έχει το «πάνω χέρι» στη συνέχεια έχασε τη συγκέντρωσή του και το ρυθμό του. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Κροάτης, ο οποίος έκανε δικό του μπρέικ στο 7ο game κι αργότερα ισοφάρισε σε 4-4.

Από κει και πέρα οι δύο τενίστες διατήρησαν το σερβίς τους κι έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ, όπου ο Τσόριτς ήταν ανώτερος σε όλα τα επίπεδα για να κλείσει το σετ με 7-6 (δεν πήρε ούτε πόντο ο Τσιτσιπάς) και να προηγηθεί 1-0.

Έχοντας καλύτερη ψυχολογία από την Έλληνα πρωταθλητή στο δεύτερο σετ, ο Τσόριτς έκανε το μπρέικ στο 6ο game, προηγήθηκε με 4-2 και δεν είχε κανένα πρόβλημα στη συνέχεια να φτάσει στη νίκη με 6-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.