Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατρόμητος - ΟΦΗ 3-1: Τρίποντο με τριάρα και σούπερ Κλωναρίδη

Ατρόμητος - ΟΦΗ 3-1: Τρίποντο με τριάρα και σούπερ Κλωναρίδη

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
20/8/2022 21:56
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Superleague επικρατώντας του ΟΦΗ 3-1 στο Περιστέρι.

Με τον Κλωναρίδη να κάνει ό,τι θέλει και να μοιράζει τρεις ασίστ, ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη έναντι του ΟΦΗ που προηγήθηκε με τον Νέϊρα στο 34', για να δεχθεί την ανατροπή πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με Τζαβίδα (43') και Μουνίθ (45'+8) με τα γκολ να ξεκινούν από τα πόδια του Κλωναρίδη, ο οποίος έβγαλε την ασίστ στον Κιάρτανσον και για το τρίτο τέρμα στο , με τον Μουνίθ να έχει χάσει πέναλτι ενδιάμεσα στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Στέφενς.

Αιφνιδίασε ο ΟΦΗ, το έφερε «τούμπα» ο Ατρόμητος

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το ματς πιο συγκεντρωμένος και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως οι παίκτες του Ατρομήτου μπήκαν «μουδιασμένοι» δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις με τον Ντίκο, που είχε ρόλο «κολώνας» στην επίθεση, αλλά και τον πολύ γρήγορο Νέϊρα, την στιγμή που ο Ατρόμητος απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ του Μουνίθ και ατομικές ενέργειες του Ρομπάιγ.

Τελικά στο 34' οι Κρητικοί πήραν το προβάδισμα στην πρώτη τους τελική στην εστία, με τον Νεϊρα να παίζει το 1-2 με τον Τοράλ εντός περιοχής και να εκτελεί πέφτοντας τον Γιαννιώτη για το 0-1.

Αντί όμως ο ΟΦΗ να ανέβει μετά το γκολ, ήταν ο Ατρόμητος που αντέδρασε άμεσα παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και έτσι η ισοφάριση ήρθε σχετικά γρήγορα, αφού στο 43' ο Κιβρακίδης άνοιξε την μπάλα για τον Κλωναρίδη, που σέντραρε στην περιοχή και ο Τζαβίδας σηκώθηκε ψηλότερα από όλους, ισοφαρίζοντας με κεφαλιά σε 1-1.Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να πιέζουν και τελικά στο 45'+3' πέτυχαν την ανατροπή με το δίδυμο Κιβρακίδη-Κλωναρίδη να συνεργάζεται εκ νέου και τον τελευταίο να σεντράρει συρτά στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Μουνίθ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πάτησαν «γκάζι» με Βίκτωρα και «καθάρισαν» οι Περιστεριώτες

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε ακόμα πιο επιθετικός χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Κλωναρίδη να μη βρίσκει καλά την μπάλα σε σέντρα του Μουνίθ, ενώ στο 51' ο Τζαβίδας κέρδισε πέναλτι, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε το Μουνίθ «σημαδεύοντας» το δοκάρι του Στέφενς.

Ο Νιόπλιας προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, αλλάζοντας πρόσωπα και σχήματα, αλλά παρά το γεγονός πως ο ΟΦΗ πήρε την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά, με μόνη... υπολογίσιμη τελική να είναι ένα σουτ του Λάρσον.

Στο 72' η ουσιαστικά ο Ατρόμητος «κλείδωσε» την νίκη, με τον Κλωναρίδη να ξεφεύγει από δεξιά σε αντεπίθεση και να κάνει την συρτή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Κιάρτασον -είχε μπει ως αλλαγή στην θέση του Τζαβίδα- με προβολή την έστειλε στα δίχτυα για το 3-1, σκοράροντας στο ντεμπούτο του.

Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον ΟΦΗ να παραδίδει... πνεύμα από ένα σημείο και μετά και τον Ατρόμητο να κάνει διαχείριση, χωρίς να κυνηγά άλλο γκολ, οπότε τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος, αφού μοναδική καλή φάση ήταν ένα μακρινό σουτ του Θεοδοσυλάκη, που έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννιώτης. Έτσι οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν με τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Ατρόμητος (Κρίς Κόουλμαν): Γιαννιώτας, Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαϊας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ (66΄ Έρλινγκμαρκ), Ρομπάιγ (79΄ Τζοβάρας), Κλωναρίδης (78΄ Ροτάριου), Τζαβίδας (58΄ Κιάρτανσον)

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Γιοχού (57΄ Βούρος), Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Μεγιάδο (70΄ Στάικος), Μπουζούκης (57΄ Μαρινάκης), Νέιρα, Τοράλ, Ντίκο (81΄ Θεοδοσουλάκης).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.