Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Live στοίχημα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Sportingbet – Live στοίχημα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/8/2022 00:04
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται απόψε η δράση στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Πρώτη σέντρα στo Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ. Λαμία – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός, οι άλλοι δύο αγώνες.

Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Νέα αρχή

Μετά την περσινή κακή σεζόν, ο Ατρόμητος θέλει να επιστρέψει φέτος στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος. Ο Κρις Κόλμαν έμεινε στο τιμόνι της ομάδας και θέλησε να κάνει ριζικές αλλαγές. Αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, ήρθαν έμπειροι με περγαμηνές στα ευρωπαϊκά γήπεδα και «γέμισαν» τα ταμεία της ομάδας με τις πωλήσεις του Κουλούρη και του Χαρίση. Ο ΟΦΗ από την άλλη πήρε μια απόφαση ρίσκου το φετινό καλοκαίρι. Προχώρησε σε αργό προγραμματισμό, θέλοντας να περιμένει μέχρι το φινάλε το μεταγραφών για ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ του. Στα θετικά ωστόσο συγκαταλέγονται οι αφίξεις των Ντιουσέ και Ντίκο με παρουσία σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.Θέλει το πρωτάθλημα

Με τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της και εντελώς διαφορετική νοοτροπία σε όλα τα επίπεδα η ΑΕΚ ξεκινάει απόψε την πορεία της στο πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από μια καταστροφική σεζόν, δείχνουν έτοιμοι να ξαναγίνουν ανταγωνιστικοί και να συνδυάσουν την επιστροφή τους στη Νέα Φιλαδέλφεια με ένα πρωτάθλημα. Η μεταγραφή του Πινέδα ξεχωρίζει δίχως αμφιβολία, στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ έγινε και υπέρβαση στην άμυνα με την απόκτηση του Κροάτη, Βίντα. Η Λαμία γλίτωσε τον υποβιβασμό και παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία εκμεταλλευόμενη τα μπαράζ με τη Βέροια. Μεταγραφικά υπήρξαν αρκετές προσθαφαιρέσεις, ενώ αποκτήθηκαν οι Μποάκιε και Ντε Βισέντι που θεωρούνται προσθήκες από το… πάνω ράφι. Στον πάγκο συνεχίζει ο Τζανλούκα Φέστα που πιστώθηκε την παραμονή.

Sportingbet – Σούπερ αποδόσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Ψάχνει απάντηση

Με μια μεγάλη απογοήτευση ξεκίνησε η φετινή χρονιά για τον ΠΑΟΚ καθώς ήρθε ο αποκλεισμός από την Λέφσκι Σόφιας στον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League. Η ανανέωση στο ρόστερ, αφήνοντας ελεύθερους κομβικούς παίκτες, έφερα τα πάνω – κάτω στον «δικέφαλο», που θέλει να αφήσει πίσω το κακό του ξεκίνημα, αρχής γενομένης από την αποψινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις