Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Aμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

bwin - Aμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/8/2022 00:04
Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η 1 η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Στις 20:00, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ, στο Περιστέρι. Στις 21:30, η Λαμία φιλοξενεί την ΑΕΚ και στις 21:45, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του στην Τούμπα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

bwin – Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Ξεκίνημα με νίκη

Με νίκη θέλουν να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις Ατρόμητος και ΟΦΗ, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι απόψε στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι που την περσινή σεζόν «φλέρταραν» με τον υποβιβασμό, προχώρησαν εκ νέου σε ριζικές αλλαγές. Συνολικά αποχώρησαν 11 ποδοσφαιριστές και αποκτήθηκαν έξι. Από την άλλη, γλυκόπικρη φαίνεται πως είναι η περσινή σεζόν για τον ΟΦΗ, μιας και… βρέθηκε από τα Playoffs στα Playouts! Με αποτέλεσμα το καλοκαίρι η διοίκηση των Κρητικών να αλλάξει πολλά. Αποχώρησαν παίκτες «κλειδιά», όπως οι Επασί, Λάμπρου, Φελίπε, ωστόσο ήρθαν ποιοτικοί παίκτες από την ευρωπαϊκή αγορά, που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.Έχει τον πρώτο λόγο

Με μοναδικό στόχο να επαναλάβει ότι και πέρσι, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λαμία, σε μία κομβική χρονιά για ολόκληρο τον σύλλογο. Κι αυτό διότι, μετά από 19 χρόνια γυρίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο ολοκαίνουργιο γήπεδό της, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση πρωτοκλασάτων παικτών, όπως οι Βίντα, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα. Από την άλλη, η Λαμία κατάφερε να μείνει στη μεγάλη κατηγορία μέσω των μπαράζ. Ο Τζιανλούκα Φέστα μπόρεσε να την κρατήσει στην κατηγορία έστω και στο τέλος, με τον στόχο της παραμονής να παραμένει ίδιος και φέτος.

bwin- Priceboosts κάθε μέρα!

«Μονόδρομος» η νίκη

Πίσω του θέλει να αφήσει τις κακές εμφανίσεις στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ και να ξεκινήσει με νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και η νίκη είναι μονόδρομος για το συγκρότημα του Ρασβάν Λουτσέσκου. Το γκολ παραμένει το νούμερο ένα ζητούμενο για τον «δικέφαλο», ο οποίος δυσκολεύεται αρκετά και να αναζητά λύσεις ενόψει της νέας σεζόν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις