Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: «Ασημένια» η Στεφανίδη στο Μόναχο (video)

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: «Ασημένια» η Στεφανίδη στο Μόναχο (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
17/8/2022 23:15
Η Κατερίνα Στεφανίδη «άγγιξε» το χρυσό μετάλλιο, αλλά τελικά συμβιβάστηκε με την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε τις προσπάθειες της από τα 4.40μ., συνέχισε στα 4.55μ., για να περάσει τα 4.65μ. αλλά και τα 4,70 μ., χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου να εξασφαλίσει μία θέση στο βάθρο, ενώ φαινόταν φαβορί για το χρυσό μετάλλιο σε εκείνο το σημείο του αγώνα.



Η Φινλανδή Μούρτο ήταν που «κυνηγούσε» την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και κατάφερε να περάσει τα 4,80 μ., όπου η Στεφανίδη απέτυχε.

glomexLv-cm8kxtxl7rxl



Η απίθανη Βίλμα Μούρτο από τη Φινλανδία στέρησε έτσι από την Κατερίνα Στεφανίδη το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, παρότι έκανε εξαιρετικό αγώνα στον τελικό του επί κοντώ και πέτυχε την καλύτερη φετινή της επίδοση με 4,75μ., είδε την 24χρονη Μούρτο να κάνει τον αγώνα της ζωής της, να συντρίβει το ατομικό ρεκόρ της και ν' αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Στεφανίδη ξεπέρασε τη θεωρητικά βασική αντίπαλό της, τη Σλοβένα Τίνα Σουτέι (επίσης με 4,75μ.), ανέβηκε για τέταρτη συνεχόμενη διοργάνωση στο βάθρο και εξασφάλισε το 11ο μετάλλιό της σε μεγάλες διοργανώσεις (σε επίπεδο γυναικών), αλλά σίγουρα θα φύγει από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας με γλυκόπικρη γεύση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.