Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε τον Ζουκάνοβιτς

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε τον Ζουκάνοβιτς

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/8/2022 14:22
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι και επίσημα ο Έρβιν Ζουκάνοβιτς με τον Βόσνιο άσο να βάζει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο.

Ο 35χορνος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Καραγκιουμρούκ στην οποία αγωνιζόταν τον τελευταίο χρόνο μετρώντας 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που μετράει 132 εμφανίσεις στη Σέριε Α΄ έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Ρόμα, Αταλάντα, Τζένοα και Σαμπντόρια.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον διεθνή Βόσνιο ποδοσφαιριστή, Ervin Zukanovic. Γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου στην πόλη Sarajevo, ο Ervin Zukanovic αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 87 για τη φανέλα του

Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας, τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της διοίκησης, καθώς και τον προπονητή που με έπεισαν να έρθω στον ΑΣΤΕΡΑ. Αυτό είναι το πρώτο που θα ήθελα να πω, ένα μεγάλω ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι στην Ελλάδα εδώ και λίγες ημέρες, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και έχω σχηματίσει πολύ καλή εντύπωση. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να δουλέψουμε καλά και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα, προχωρώντας μέρα με τη μέρα. Προσωπικός μου πρώτος στόχος είναι να είμαι όσο το δυνατό πιο σύντομα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Στόχος μας είναι να είμαστε στις πρώτες έξι ομάδες της Super League. Ελπίζω ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε»
, δήλωσε ο ποδοσφαιριστής στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Photo Credits:www.asterastripolis.gr

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.