Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιβάνοβιτς: «Έχουμε μεγάλη ευκαιρία για τον τίτλο»

Ιβάνοβιτς: «Έχουμε μεγάλη ευκαιρία για τον τίτλο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2013 13:56
Την άποψη πως η Τσέλσι έχει την ευκαιρία να κερδίσει τον τίτλο τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασε ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.

Με την Τσέλσι να βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, ο διεθνής αμυντικός των «μπλε» στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια σε αυτό το σημείο της σεζόν, τονίζοντας πως φέτος μπορεί να είναι η χρονιά τους:

«Αυτή τη στιγμή πιστεύω πως είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία μας να κερδίσουμε τον τίτλο από το 2010. Σε αυτό το σημείο της χρονιάς τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ήδη βρεθεί αρκετούς βαθμούς μακριά από την κορυφή, όμως φέτος αυτό δεν έχει συμβεί.

Δεν είναι όπως πέρσι που έπρεπε να καλύψουμε μεγάλες διαφορές, κάτι που μας πρόσθετε παραπάνω πίεση. Έχουμε βελτιωθεί σαν ομάδα, όμως πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι
» τόνισε ο Ιβάνοβιτς, o οποίος με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα στη Μπενφίκα, χάρισε την περσινή σεζόν τον τίτλο του Γιουρόπα Λιγκ στους Λονδρέζους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.