Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας 1-1: Δεύτερη γκέλα και «τρέχει» από νωρίς

Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας 1-1: Δεύτερη γκέλα και «τρέχει» από νωρίς

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/8/2022 00:26
Η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας, έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ και βρίσκεται ήδη στο -4 από την κορυφή. Μοιραίος ο Νούνιες για τους γηπεδούχους καθώς αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης στο 57'.

Οι Reds μπορεί να μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, να είχαν την κατοχή και δύο καλές στιγμές με τους Έλιοτ και Νούνιες, οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Στο 32' ο Έζε έφυγε στην αντεπίθεση, έβγαλε υπέροχη κάθετη πάσα για τον Ζαχά που μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Άλισον. Η άμυνα της Λίβερπουλ ήταν αρκετά ψηλά και ο Ιβοριανός με την ταχύτητα του βρήκε τρόπο να την εκθέσει.

Το γκολ αυτό δεν αποσυντόνισε βέβαια ιδιαίτερα τους παίκτες του Κλοπ που έψαξαν την ισοφάριση πριν τη λήξη του ημιχρόνου αλλά είδαν το σουτ του Νούνιες στις καθυστερήσεις να χτυπάει στο δοκάρι. Ο Ουρουγουανός ωστόσο ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς στο 57' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μία κουτουλιά που «έριξε» στον Άντερσεν εκτός φάσης.

Η Λίβερπουλ συνέχισε όμως να πιέζει και μόλις τέσσερα λεπτά μετά έφτασε στην ισοφάριση. Ο Λουίς Ντίας συνέκλινε ωραία από τα αριστερά και με ένα πολύ όμορφο σουτ νίκησε τον Γκουαΐτά για το 1-1. Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα βγήκε μπροστά για την ανατροπή, άφησε κάποια κενά στην άμυνα τους που παραλίγο να τα πληρώσει. Τόσο ο Ζαχά βέβαια όσο και ο Άντερσεν ήταν άστοχοι στις προσπάθειες τους, με τη Λίβερπουλ να απειλεί με τους Σαλάχ και Καρβάλιο αλλά χωρίς επιτυχία και το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.