Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Κορυφαίο live στοίχημα στην Premier League!

Sportingbet – Κορυφαίο live στοίχημα στην Premier League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/8/2022 00:04
H αναμέτρηση του «Stamford Bridge», Tσέλσι – Τότεναμ, δεσπόζει στο αποψινό πρόγραμμα. Πρεμιέρα για την Ρεάλ Μαδρίτης και τη Ρόμα σε La Liga και Serie A, αντίστοιχα.

Sportingbet - Priceboosts κάθε μέρα!

Ανανεωμένες για τη νίκη

Όλα τα φώτα στρέφονται στο Λονδίνο, όπου το ντέρμπι Τσέλσι – Τότεναμ «κλέβει» την παράσταση. Αμφότερες ξεκίνησαν με νίκες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι «μπλε», επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας της Έβερτον με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Από την άλλη τα «σπιρούνια» επιβλήθηκαν με 4-1 της Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς στο παιχνίδι, αντέδρασε άμεσα, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και πήρε τη νίκη. Η προϊστορία των τελευταίων αγώνων στο «Stamford Bridge», είναι με το μέρος της Τσέλσι, καθώς στις τελευταίες 37 αναμετρήσεις, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά.Sportingbet – Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στη La Liga!

Για το repeat

Με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας στη La Liga, ξεκινάει απόψε τις υποχρεώσεις από την έδρα της Αλμερία, η Ρεάλ Μαδρίτης, στην αναμέτρηση που ρίχνει την «αυλαία» της 1ης αγωνιστικής. Οι Μαδριλένοι προέρχονται από μία επική σεζόν, με την κατάκτηση του Champions League, αλλά και της La Liga. Ο Κάρλο Αντσελότι πρόσθεσε τους Ρούντιγκερ και Τσουαμενί στον ήδη επιτυχημένο κορμό της «βασίλισσας» και ο στόχος για ακόμα μία χρονιά είναι το πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Αλμερία μετά από μία επταετία επέστρεψε στα «σαλόνια» του ισπανικού ποδοσφαίρου, με μοναδικό στόχο την παραμονή της.

Η επιστροφή των Ρωμαίων

Στο «Arechi» της Σαλερνιτάνα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην Serie A, η Ρόμα. Η κάτοχος του Europa Conference League, έχει προκαλέσει αίσθηση μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι, με αποκορύφωμα τις προσθήκες των Ντιμπάλα και Βαϊνάλντουμ. Είναι ξεκάθαρο ότι φέτος οι Ρωμαίοι θέλουν να «κυνηγήσουν» το σκουντέτο, με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο τους και αυτό έχουν δείξει έως τώρα με την απόδοσή τους στα φιλικά προετοιμασίας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι