Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Επιστροφή* στοιχήματος στην Premier League!

bwin - Επιστροφή* στοιχήματος στην Premier League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/8/2022 00:04
Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην Premier League, θα διεξαχθεί απόψε στο Λονδίνο. H Τσέλσι υποδέχεται στο «Stamford Bridge» τη Τότεναμ. Πρεμιέρα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, στη LaLiga. Με νίκη θέλει να ξεκινήσει μία πολλά υποσχόμενη σεζόν η Ρόμα, στην Ιταλία.

bwin - Priceboosts κάθε μέρα!

Ώρα για λονδρέζικο ντέρμπι

Μόλις τη 2 η αγωνιστική θα διεξαχθεί η πρώτη μεγάλη αναμέτρηση της σεζόν στην Premier League. Στο «Stamford Bridge», η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα. Οι «μπλε», μετά το ταραχώδες δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, αναζητούν τα «πατήματα» τους υπό τη νέα ιδιοκτησία και στόχος είναι να κυμανθούν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Στην πρεμιέρα της επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Έβερτον. Στον αντίποδα, τα «σπιρούνια» ζουν στην εποχή του Αντόνιο Κόντε, κινήθηκαν αρκετά στην preseason και θέλουν να τερματίσουν σίγουρα εντός της πρώτης τριάδας. Η Τότεναμ συνέτριψε με 4-1 τη Σαουθάμπτον, εντός έδρας, ανατρέποντας μάλιστα το σκορ, καθώς στο 12 ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ.bwin - Build A Bet* στη LaLiga!

Να διατηρήσει τα σκήπτρα της

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινά ακόμα μία χρονιά, που σε πρώτο πλάνο έχει σίγουρα το να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία στη LaLiga. Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας, προχώρησαν σε κάποιες ποιοτικές «ενέσεις», αναφορικά με την preseason. Απέκτησαν τον Ρούντιγκερ ως ελεύθερο από την Τσέλσι και τον Τσουαμενί από τη Μονακό. Πρώτος αντίπαλος, εντός συνόρων, είναι η Αλμερία. Οι Μαδριλένοι ξεκινούν την αγωνιστική περίοδο από τη νότια Ισπανία και κόντρα σε μία ομάδα, που μετρά 9 νίκες σε σύνολο 12 αγώνων!

bwin - Serie A: Διαθέσιμη σε Live Streaming*!

Ρόμα για… υψηλές πτήσεις

Μία από τις ομάδες που κινήθηκαν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού είναι αναμφισβήτητα η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» απέκτησαν τους Βιλάρ, Ρέινολντς, Πέρες, Σβιλάρ, Μάτιτς, ενώ οι Ντιμπάλα και Βαϊνάλντουμ αποτέλεσαν τα… κερασάκια στη τούρτα! Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει στόχο την κορυφή του πρωταθλήματος και αυτό δεν κρύβεται, σε καμία περίπτωση. Στην έδρα της Σαλερνιτάνα, ξεκινά τη σεζόν η Ρόμα στις 21:45.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις