Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με 600+ αγορές ανά ματς και ενισχυμένες αποδόσεις*

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με 600+ αγορές ανά ματς και ενισχυμένες αποδόσεις*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/8/2022 00:04
H δράση συνεχίζεται την Κυριακή με σημαντικές αναμετρήσεις σε Premier League, La Liga και Bundesliga.

Στο Νησί, τα φώτα πέφτουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και το ντέρμπι της 2 ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ (18:30). Με τις δύο ομάδες να θέλουν να μπουν «σφήνα» στη μάχη του τίτλου, η μεταξύ τους μονομαχία στο Λονδίνο έχει μεγάλο
ενδιαφέρον. Η Τσέλσι έκανε όσα ακριβώς χρειαζόταν στην πρεμιέρα και με το πέναλτι του Ζορζίνιο πήρε τη νίκη στην έδρα της Έβερτον (0-1).Τώρα είναι έτοιμη για το πρώτο εντός έδρας στη σεζόν κόντρα στους «σπερς», που την περσινή χρονιά ηττήθηκαν και στα τέσσερα ματς απέναντι στους «μπλε». Οδηγός τους για να «σπάσουν» αυτό το αρνητικό πρόσημο, είναι το πρώτο τους δείγμα στο πρωτάθλημα.

Εκεί έφτασαν με εντυπωσιακό τρόπο στην ανατροπή απέναντι στη Σαουθάμπτον (4-1) και απέδειξαν ότι η δουλειά του Αντόνιο Κόντε αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Τσέλσι – Τότεναμ 1:2.30 X:3.45 2:3.15

Tην ίδια ώρα στη Bundesliga, η Μπάγερν δείχνει έτοιμη για ακόμα μία ποδοσφαιρική παράσταση, αυτή τη φορά κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (18:30). Μετά τα πέντε τέρματα κόντρα στη Λειψία στο Σούπερ Καπ, οι Βαυαροί σημείωσαν άλλα έξι κόντρα στην Άιντραχτ (6-1) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Γενικότερα, βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση στη μετά-Λεβαντόφσκι εποχή, με τρομερό πλουραλισμό στο σκοράρισμα!

Οι «λύκοι» πηγαίνουν στο Μόναχο κρατώντας μόνο την αντίδραση στο φινάλε απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης (2-2). Οι
ποδοσφαιριστές του Νίκο Κόβατς γνωρίζουν πως για να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών στην «Allianz Arena», πρέπει να κάνουν υπέρβαση και να αποφύγουν τα αβίαστα λάθη στην άμυνα. Να σημειωθεί ότι στην τελευταία μονομαχία του με τους Βαυαρούς, ο Κροάτης τεχνικός έφυγε νικητής (2-1 τελικός Κυπέλλου 2018).

Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ 1:1.16 X:8.70 2:16.50

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο κάνοντας πρεμιέρα στηφετινή La Liga στην έδρα της Αλμερία (23:00). Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησε με κούπα τη χρονιά, κατακτώντας το UEFA Σούπερ Καπ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης με σκορ 2-0 και θέλει να μπει με το… δεξί στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι μεγαλύτερος και η αρχή είναι σημαντική.

Από την άλλη πλευρά, οι «νεοφώτιστοι» είναι γεμάτοι ενθουσιασμό μετά την επιστροφή τους ύστερα από 7 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία. Όπως δήλωσε ο Ρουμπί, οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να αιφνιδιάσουν τη «βασίλισσα». Το πιο πρόσφατο… χαμόγελο για τους «Almeriensistas» κόντρα στην πρωταθλήτρια εντοπίζεται το μακρινό 2008!

Αλμερία – Ρεάλ Μαδρίτης 1:6.60 X:4.85 2:1.47

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.