Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ματσάρα με νικήτρια τη Φιορεντίνα!

Σέριε Α: Ματσάρα με νικήτρια τη Φιορεντίνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2013 22:08
Σε ένα τρομερό παιχνίδι στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Φιορεντίνα επικράτησε με 4-3 της Βερόνα και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της από την Ουντινέζε (1-0) την προηγούμενη αγωνιστική.

Το παιχνίδι πήρε «φωτιά» από τα πρώτα λεπτά, καθώς μόλις στο 5’ ο Μπόρχα Βαλέρο έβαλε μπροστά στο σκορ τους «βιόλα», ωστόσο η Βερόνα γύρισε το σκορ μέσα σε επτά λεπτά χάρη στα τέρματα των Ρόμουλο (6’) και Ιτούρμπε (13’).

Άμεση ήταν όμως και η απάντηση της Φιορεντίνα η οποία ένα λεπτό μετά, ισοφάρισε σε 2-2 με το δεύτερο τέρμα του Μπόρχα Βαλέρο.

Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Βάρκας έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στο 54’ ο Ρόσι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 4-2, φτάνοντας τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ).

Στη συνέχεια, το μόνο που κατάφερε η Βερόνα ήταν να μειώσει στο 72’ σε 4-3 με τον Ζορζίνιο, καθώς στα υπόλοιπα λεπτά δεν κατάφερε να φτάσει ξανά στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα να δει τη διαφορά της από την πεντάδα να αυξάνεται στους 5 βαθμούς.

Από την άλλη, η Φιορεντίνα έπιασε στην 4η θέση την Ίντερ με 27 βαθμούς, ωστόσο βρίσκεται στο -10 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.