Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε Στίβενς για την θέση του γκολκίπερ

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε Στίβενς για την θέση του γκολκίπερ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
10/8/2022 17:40
Δεύτερη μεταγραφή μέσα σε λίγες ώρες ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, που απέκτησε τον Σόνι Στίβενς.

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας, που έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Ερεντιβίζιε, συμφώνησε σε όλα με τους Κρητικούς υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Sonny Stevens, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας δύο ετών και αποτελεί το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα για τη σεζόν 2022-23.

Γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1992 στην πόλη Hoorn της Ολλανδίας, άρχισε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της “Always Forward” και αργότερα στα τμήματα υποδομής της FC Volendam, ενώ τον Ιούλιο του 2010 προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία είχε 49 εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι του 2013 αποκτήθηκε από την Twente, αγωνιζόμενος σε 18 αναμετρήσεις, ενώ τον Ιούλιο του 2017 φόρεσε την φανέλα της Go Ahead Eagles σε συνολικά 39 αγώνες.
Έναν χρόνο αργότερα εντάχθηκε στο δυναμικό της Excelsior (14 εμφανίσεις), ενώ το καλοκαίρι του 2019 αποκτήθηκε από την Cambuur, συμβάλλοντας στην κατάκτηση της Eerste Divisie (Β’ Κατηγορία Ολλανδίας) τη σεζόν 2020-21, υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας σε 101 αγώνες.

Ο Sonny Stevens έχει χριστεί διεθνής με τις εθνικές U20 και U21 της Ολλανδίας.
Sonny, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.