Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Απόλλωνα Λεμεσού ο Ολυμπιακός αν αποκλείσει την Σλόβαν (video)

Με Απόλλωνα Λεμεσού ο Ολυμπιακός αν αποκλείσει την Σλόβαν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2022 01:34
Τον Απόλλωνα Λεμεσού θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι Κύπριοι επικράτησαν με 2-0 της Μακάμπι Χάιφα αλλά οι Ισραηλινοί έχοντας προίκα το 4-0 του πρώτου αγώνα πήραν αυτοί το εισιτήριο για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Απόλλων Λεμεσού κέρδισε με 2-0 την Μακάμπι Χάιφα στο «ΓΣΠ» αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος του 4-0 από το ματς στο Ισραήλ και έτσι θα συνεχίσει στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό σημαίνει ότι θα σταθεί εμπόδιο στον Ολυμπιακό για να μπει στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης εάν οι Πειραιώτες ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας το βράδυ της Πέμπτης (11/8).

Οι «γαλάζιοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με σουτ των Ονγκέντα (19’) και Κολ (27’) κάνοντας τη μισή δουλειά. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την κυπριακή ομάδα, η οποία στη συνέχεια δεν ήταν το ίδιο απειλητική εν αντιθέσει με την Μακάμπι η οποία είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Ενδεικτικό ότι οι Ισραηλινοί τελείωσαν το ματς με τρία ορθά ακυρωθέντα γκολ και δύο δοκάρια!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.