Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκλεισε Κόστιτς η Γιουβέντους, δεν παίζει στο Σούπερ Καπ με την Άιντραχτ

Έκλεισε Κόστιτς η Γιουβέντους, δεν παίζει στο Σούπερ Καπ με την Άιντραχτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2022 15:13
Παίκτης της Γιουβέντους θα πρέπει να θεωρείται ο Φίλιπ Κόστιτς. Η «Γηραιά Κυρία» ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Σέρβο χαφ/εξτρέμ, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της γερμανικής ομάδας για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Στα 16 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους η μεταγραφή.

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Φίλιπ Κόστιτς να ντυθεί στα χρώματα της Γιουβέντους. Όπως αποκάλυψε ο έγκυρος ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «μπιανκονέρι» έδωσαν τα χέρια με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Σέρβο αριστερό χαφ/εξτρέμ, ο οποίος αναμένεται το επόμενο διάστημα στο Τορίνο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό αγγίζει τα 16 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Ο 29χρονος επιθυμούσε από πέρσι να αποχωρήσει από την γερμανική ομάδα και βρέθηκε μια «ανάσα» από την Λάτσιο, αλλά εν τέλει η μεταγραφή ναυάγησε. Ο διεθνής άσος έμεινε έτσι στην ομάδα της Φρανκφούρτης, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην πορεία της έως την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Σε 42 παιχνίδια την περσινή σεζόν σημείωσε 7 γκολ και 15 ασίστ.

Μάλιστα ο παίκτης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Άιντραχτ για τον αυριανό (10/8) αγώνα του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με την Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην Γιουβέντους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.