Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Πλησιάζει στον Τέγιο, θέλει και Κογιάδος!

Ολυμπιακός: Πλησιάζει στον Τέγιο, θέλει και Κογιάδος!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/8/2022 13:10
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Κρίστιαν Τέγιο ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις ενώ ενδιαφέρεται και για τον Άλεξ Κογιάδο της Μπαρτσελόνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την ενίσχυση τους στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να παρουσιάσουν μία ανταγωνιστικότερη ομάδα από αυτή που έδειξαν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους ως τώρα.

Έτσι δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κρίστιαν Τέγιο, με τον 30χρονο εξτρέμ να έχει ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την Μπέτις και να είναι ελεύθερος να συνεχίσει όπου επιθυμεί την καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν σταματάει εκεί τις κινήσεις του για την επιθετική του ενίσχυση καθώς φαίνεται πως βρίσκεται σε επαφές με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Άλεξ Κογιάδος. Ο Ισπανός άσος έχει συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα» ως το καλοκαίρι του 2023 και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γρανάδα, μετρώντας 17 παιχνίδια 2 γκολ και 1 ασίστ. Μπορεί να αγωνιστεί σε κάθε θέση της επίθεσης αλλά ο Κορμπεράν τον «κοιτάει» κυρίως για τη θέση του επιτελικού χαφ.

Ο Κογιάδος αποτέλεσε ένα από τα δυνατά πρότζεκ που βγήκαν από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, δεν βρήκε όμως το χρόνο που ήθελε στην πρώτη ομάδα και πλέον είναι πιθανή η αποχώρηση του, με τον Ολυμπιακό να έχει να ανταγωνιστεί όπως φαίνεται τις Σέλτικ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και άλλες δύο ισπανικές ομάδες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.